Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo
Apr 14 12:44

Katerina ska prata med Peter

Kategori: Big Brother, Big Brother 2011, Katerina Kazelis, Peter Orrmyr
3 Kommentarer >> Skrivet av: The Big Brother

Efter tidigare bråk så rusade Katerina in i sovrummet och började packa sin väska samtidigt som hon grät. Big Brother kallade henne då till bikten. Efter en stund kommer hon ut och igen mycket lungnare och går ut till de andra på gården igen. Hon gråter lite fortfarande och förklarar för Peter att hon inte förstått att de andra tyckt hon har varit så jobbig. Peter tycker att han och Katerina ska ha sig en pratstund lite senare när de båda lugnat ner sig, Peter ber Katerina sittar ner och ta det lungt och njuta i solen en stund först och tänka på andra saker så tar dom och löser det här senare.3 Kommentarer to “Katerina ska prata med Peter”

 1. Gäst skriver:

  Hur kom Gurkan in i bilden?? Helt plötsligt fick han all skit…

     0 likes

 2. b ståhl skriver:

  danne
  Jaag tror ingen vet hur de ska vara mot Katerian, Allt beror på hur HON vill ha det just då. Hon tar vänlighet som kritik, kritk som vänlighet, så konstigt kan hon reagera och de blir till slut rädda för att ha kontakt med henen eftersom kontakt med henne kräver underdånighet i bemötande.
  Allt måste gå efter Katarinas planer.
  Jag tror abslolut inte det är för att hon är en elka människa.
  Det är snarare föratt hon verkligen inte mår bra, och det betyder itn e att hon är tokig. Men ibland är hon i en sån obalans att det är smärtsamt att se henne i BB.

  Gurkan tycker att han ska vinna BB. Jag tycker att Gurkan är ett stort själviskt och dolskt elakt EGO, under kamoflerad gemytlighet

  Katarina är EGO på sitt sätt, men hon (och många av deltagarna) har inte fått någon smörresa av BB som Gurkan fått. Hon är precis lika mycket BB som Gurkan.

  Gurkan som faktiskt fått så mycket gratis i BB2011, inte alls är den gulliplutt som tvtittarna får se.
  En jäkla despot är vad han blivit, bortskämd despot.
  Bortskämd denna gång av BB.
  På de andras bekostnad.
  Det är skamligt.

     4 likes

 3. danne skriver:

  dem är så elaka mot henne, fan hon ska till finalen,

     0 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server(dedikerad i datacenter) kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons