Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo
Apr 29 11:00

Katerina går på Madelene

Kategori: Big Brother, Big Brother 2011, Katerina Kazelis, Madelene Stigsjöö
36 Kommentarer >> Skrivet av: The Big Brother

Katerina är på Madelene nu igen, fast denna gången snackar hon inte skit bakom ryggen utan konfronterar istället Madelene och kallar henne för en hora. Katerina säger att Madelene är en fantastisk tjej, men en hora som hon skulle vilja mörda, men fortfarande en fantastisk tjej. Katerina ursäktar sitt beteende genom att säga ”att hon är sådan” och måste säga vad hon tycker, Katerina ger Madelene en highfive och kallar henne sedan hora igen. Katerina går sedan ut ur sovrummet till Cristian och Sonia och säger att nu har hon haft sitt samtal med Madelene.

”en hora som jag skulle kunna mörda”, är inte detta ett mordhot? hur ställer sig Big Brother?

10:43: Katerina sitter och säger ”Jag förstår inte varför polisen förbjudit prostitution, där betalar du och där får du det…”, Big Brother smäller då upp censure loggan överallt.
12:25: se ett klipp här Märk väl att inget av de hon sa ovan är med i klippet.


36 Kommentarer to “Katerina går på Madelene”

 1. Su skriver:

  till inlägg 34 NOBODY.

  Hur kan du få till det så:..!?
  Jag sa skrev att hon var lik den tjejen till utseendet…och skrev tydligt och klart ”Inga likheter i övrigt”

  Vill man missuppfatta och förvrida så visst, men det var ju inte alls vad jag skrev så det får stå för dig.

  Sen kan jag hålla med om att det är onödigt och barsnligt av mig att tjata så om den här Maddes utseende. Det är ganska irrelevant, jag håller med..oavsett vem hon är lik eller får mig att tänka på.

  Jag tycker hon är osympatik och allt det där, men visst, jag blir också osympatisk om jag blir osaklig och hoppar på hennes utseende. Hade hon varit en jättetrevlig schysst tjej så hade jag inte funnit henne lika frånstötande.
  Jag får lägga band på mig helt enkelt som jag skrev i ett annat inlägg också och fokusera på sakligheter om jag överhuvudtaget ska fortsätta se på den här sörjan.

  Och ”Moraltanter” , ursäkta !? :)
  Vad kom det i från. Det har inte varit något moraliserande från någon av dem du kallade det ISO inlägg 35!? Använd en uppslagsbok om du vill förstå skillnaden mellan moral och etik 😉

     0 likes

 2. Iso skriver:

  @Nobody

  Det är ju Su du pratar om. Du borde inte förvänta dig mer av typer som Su, Ståhl och Kitty. Hycklande moraltanter, som är helt efter.

     0 likes

 3. Nobody skriver:

  Ursäkta mig lite nu!
  Men inlägget som kom in som nr 18 är nog det magstarkaste jag läst på denna blogg, Hur kan man jämnföra morden i Arboga med Madde och det som pågår?? Det var absolut det dumaste jag varit med om, och hoppas det kommer att tas bort av admin här på bloggen.
  Det var en tragiskt händelse med små barn som dog på ett fruktansvärt sätt och hör inte hemma här att jämnföras med.
  Diskutera gärna i heta ord, men detta var för mycket.

     2 likes

 4. Su skriver:

  Till 25. Thor Says:

  Ja jag har öst ur mig långa aversionsinlägg mot Madde på grund av att jag tycket det behövdes. För att skaka om i alla mesiga inlägg som dykt upp här. Blev så förskräckt över att hon lyckast dupera folk både inne i huset (mer förståeligt) och uppenbarligen en hel del framförallt killar utanför 😉

  Jag kan inte öppna länken som du skickade. det öppnas bara olika länkar på länkar men man ser inget videoklipp.
  Och du har helt rätt, jag citerade inte ordagrant exakt vad hon sa men sammanfattningsvis uttryckte Madde gillande av flera i huset md undantag av Christian som man förstod att hon inte skulle ägna så mycket tid på för att få i säng. Men Martin tyckte hon var ok, och komnenterade honom som att han verkade ”lugn”:)
  Men det framgick ju tydligt att hennes favorit ju var Patrik. Och när Gry komenterade att det ju hade hänt saker mellan Annie och Patrik dessförinnan, att det verkade ha nåt på gång (obs jag citerar inte nu) så förstod man av det Gry frågade Madde, på hennes svar på den konkreta frågan, att det inte skulle vara nåt hinder för henne att försöka få till det med Patrik.
  Om du får det som sades till något annat far du men osanning.

  Madde hade också följt Big Brother innan hon klev in vilket hon också sa innan hon klev in. Så hon visste ju exakt vad som hänt därinne. Men hon spelade då hon sen kom in att hon INTE hade en aning om att Annie och Patrik hade haft nåt eller att Annie var intresserad av Patrik. Hn blåljög.

  Sara vet inte heller i dag vad Madde vet och har gjort exakt. Så hon är också förd lite bakom ljuset. Annie fick t o m dåligt samvete för att hon gått så hårt åt Madde i sin roasting och trodde hon var mer oskyldig, bad om ursökt osv. Men sen när hon kom ut och fick se vad Madde sagt till Gry och hur hon var i Oasen så tog hon ju tillbaka allt det och tyckte rent och skärt illa om Madde.

  Katarina har ju också duperats att tro att Madde var oskyldig och ovetande. Hon hade ju varit schysst mot henne då hon kom in och försökte vara rättvis och förstående trots att hon var kompis med Annie och satt och lyssnade på Annies sårade känslor och missmod. Så det var verkligen inte så konstigt att Katarina fick en mastodont chock då Madde plötsligt avslöjade att hon knullat hit och dit. Det stämde ju inte med vad honb sagt tidigare och en mer oskyldiga bild hon givit av sig själv.

  Och det handlar ju inte om att hon ligger per se. Utan vilka hon gör det med, varför och hur hon handskas med det och att den största kicken verkar vara att bräcka andra tjejer.

  BB är en avspegling av samhället och folks beteende i stort. Det blri som ett socialt och beteendevetar labb nästan. Människor som Madde ÄR farliga tycker jag. För kommer en enda sån person in i en grupp som annars funkar ok, så kan den enda personen ställa till både det ena och det andra. Så ock i den större världen. Det är ju inte ovanligt i världshistorien att folk är lättduperade. Nu ser man det här också.

  Jag tycker inte heller det är varken viktigt eller intressant med glas eller tallrikar !? Herregud 😉
  Men jag reagerade på med vilken agressivitet hon flyttade Kats tallrik, kat tänkte väl inte på det där glaset..!? Jag har aldrig sett Madde röra sin tunga kroppshydda så snabbt tidigare. Jag tycker nog hon är läskig helt enkelt. Skulle inte lita en sekund på den människan.

  Vilket djävla tjafs om vattenglas och tallrikar. Det var ju inte att hon flyttade tallriken som var grejen det var hennes triumferande agressiva och ovänliga att säga det på. Maktgrejen och att använda gruppen i det. Hon börjar känna sig trygg i det. Intressant att du inte ens noterade det.

  jag fick samma intryck som den här bloggaren av dryga Madde:
  http://www.improveme.se/bigbrotherbloggen/144095

     1 likes

 5. Su skriver:

  Herregud :) JB ha ha jag återkommer till dig. Vill bara först säga att jag håller fullständigt med Kittys inlägg ovanför här till 100 % förutom att jag tycker visst det blev konsekvenser för Rodney. Dels fick han tillsägelser på skarpen och dels har han blivit polisanmäld och måste ta itu med det framöver, polisförhör etc. Kanske skaffa advokat om det inte läggs ned. Sen tror jag också att de faktiskt kickade ut honom. Han var den deltagaren med störst fangrupp och om alla dem röstat skulle han ju iet åkt ut. Och de försökte rösta.

  Till JB:
  Jag vet inte exakt vilka du pratar om i ditt senaste inlägg…? Gissar Kat o gurkan..Katarina framföralt. Och appropå det hon sagt (som de flesta andra någongång som kitty påpekade) tror jag du är lite överkänslig 😉 Alla från södra europa har inte ett livligt temperament precis som alla svarta inte kan dansa eller ha rytmkänsla. Det är bara fördomsfullt att generalisera så. Men de facto är Katarina befriande osvensk i sitt sätt. And I like it!

  Mig veterligen har ingen mördat någon i detta BB hus och inget handgemäng är tillåtet – så du behöver nog inte hetsa upp dig över det. Gissar att du är inne på nåt Kat sa i stil med jag blev så arg att jag kunde mörda dig. Men det menar hon självklart inte att hon ska hämta en stor yxa, eller tror du verkligen det. ??? 😉
  Hon svär vid Gud, och kallar folk för ”Hjärtat”…men hon menar inte att en person ser ut som ett hjärta eller ÄR ett hjärta för att hon kallar dem så.
  Ok nog om det nu:)

     0 likes

 6. JB skriver:

  Su- mitt ursprung är från södra europa och visst, hetare temprament, men det där är bara sjukt.. ”mörda…” det har jag aldrig fått höra hur arg nån än varit på mig.

  Och nej, varför skulle jag vara ute och cykla bara för att dom umgås?
  Det hindrar väl inte katta att säga skit till honom? Jag vet att dom är vänner, (annars hade jag nog missat typ hela programmet) Men precis, varför tror du att gurkan gillar katerina? För att dom kan snacka skit tillsammans om övriga deltagare. Katerina är falsk ändå, visst ibland går hon direkt till personen, men aldrig innan hon suttit och snackat om det med någon annan.

  Gör han? Till och med martin reagerade på det.
  Och när annie sa att det inte var en merit att hångla med gurkan på roastingen såg han mist sagt sårad/stött ut. Sen att han ska hålla masken är en helt annan sak.
  Fast… det där tyckte ju jag var ett jävligt kass ”argument”. Det ger inte nån rätten att kalla honom ful, det är bara äckliga jävla fasoner som att han fiser. Och, han blir väl inte ful för att han fiser?

     1 likes

 7. kitty skriver:

  sluta försvara madde – jag har aldrig sagt att hon är ful eller slampa( som andra här)- däremot är hon falsk, jag har sagt exakt vad jag tycker om henne: sött ansikte , fint hår, tråkig personlighet samt EXTREMT dåligt självförtroende

  att ni ens uppmuntrar hennes beteende är förjvligt då jag vet massa tjejer som har sån dålig bild av sig själva så dem låter vem som helst ligga med dem
  dem säger alla att dem ääääääääääääälskar sex men dem kan aldrig få orgasm…
  dem kan inte vara ensamna eller singlar – dem måste ständigt få bekräftelse
  vi pratar alltså om en tjej som inte mår bra – då ska folk inte gå och säga att det är helt ok, knulla på
  hon låter sig utnyttjas för hon inte gillar sig själv och ni uppmuntrar det, jag kan bara anta att ni är 14isar

  det är en jkla skillnad på det och andra som gillar att bara ha sex nonstop med massa och som INTE har dessa otroligt stora självbildsproblem som madde har
  vad madde gör kommer bara orsaka henne mer skada
  jag har sett detta in real life:(

  katta är äldre, hon verkar haft en inte så bra barndom… hon går på antidepp – jag tror hon menade väl, katta respekterar sin kropp – inte en chans att nån slusk i bb hade fått tränga in i den
  hon är dessutom starkt sexuell katta och har inga problem med det, så om någon ska ge madde råd så är det katta
  synd bara att killarna skiter i det och mer uppmuntrar madde – dem tog ju in henne i huset så att alla skulle få knulla after all…

  när det kommer till dödshot så har alla i bb gjort det nu typ, hon ska knappast straffas för det då gurkans mot vanessas var det värsta jag sett samt roddans heilande – kommer det undan så kommer alla andra undan med – specielt då det inte fanns något uns av sanning i det – stor chans att katta kommer döda madde…

  vad gurkan och rodney gjorde däremot är att hetsa upp hat gentemot en grupp av människor och vanessa och även om dem skämtade så kan det få andra att göra saker gentemot dem, dvs väldigt mycket mer allvarligt
  men bb sket i det och om man skiter i det….då skiter man i det mesta och helt klart något sånt här

     1 likes

 8. Su skriver:

  och JB,

  Katarina gillar precis som de andra INTE att Gurkan fjärtar hela tiden och petar sig i näsan och det säger hon precis som alla andra.

  Och om du inte märkt det så gillar ju Gurkan henne. Dom gillar varandra som polare och hänger en del och delar förtroenden med varandra. Båda tycker illa om Madde t ex och Peter och familjen. De stöttar varandra så du är lite ute och cyklar tycker jag,

  Du hänger upp dig på nåt som inte spelar nån roll för Gurkan eller nån annan. Han tål höra att han är ”typ ful” :) Skulle han tycka det vore viktigt skulle han ju lägga tid på att se fräschare ut och spotta ut snuset för gott, träna, äta bättre med mera 😉 Han sover ju för fan med snuset som rofta rinner nedför hans mungipor så om nån komenterar det som ful…inte så konstigt va;)

     1 likes

 9. Iso skriver:

  ”Nej Kemal, Katarina är inte falsk, hon vill väl. Det är det som är skillnaden mellan de två. Förstår du inte det själv genom att titta på programmet. Det går väl inte att missa?”

  Du är ju hur dum i huvudet som helst. Sådana som du och Ståhl slösar plats där vettigare människor kunde suttit.

  Du säger att det är intressant att folk försvarar Madde. Jag tycker det är extremt intressant att du försvarar Katerina.

     1 likes

 10. Su skriver:

  till JB – Jo hon vill väl, det är väl ganska uppnebart. Men hon har ett djävla temperament och är känslomänniska. Inte så mycket att blinka över i södra Europa men klart svenskar kanske är lite ljummare och inte fattar svängningarna 😉
  I like it. Hon kommer nog bli bättre med åren då hon lär sig räkna till 10 innan hon exploderar. Men det måste juvara extra svårt inne i det här huset med folks pakter och utsattheten.

     0 likes

 11. JB skriver:

  su: katerina vill väl? Knappast!
  Vill hon väl när hon säger att gurkan är ”typ ful” som hon uttryckte sig?
  Vill hon väl när hon avslöjade vanessas hemlighet?

     2 likes

 12. Thor skriver:

  Su:

  Orkar inte dra upp alla felaktigheter du spammar, Vet inte ens om du har sett på BB eller om du TROR att du sett saker.

  Kan ta några exempel:

  >Su:
  >Det hade hon bestämt sig för att göra redan i tv studion. Det sa hon ju. Annie
  >är inget hinder för mig fnös hon.

  Här är klippet med det som hände i studion: (ca 10mb)
  http://www.multiupload.com/COM63954B8

  Hittar du nåt med att ”Annie är inget hinder för mej.” eller nåt fnysande så är det verkligen nåt fel på dej. Jag och alla andra som såg det hör inget av det du tror du hörde.

  >Su:
  >Även då hon tig Kattas plats vid bordet lät hon smygaggressiv och visste
  >precis vad hon gjorde.

  Såg du verkligen på programmet eller liven? Om du gjorde det så vet du att Madelene hade ställt sitt glas vid en plats på bordet och sen kommer Katerina o ställer sin tallrik där. Madelene kommer tillbaka och flyttar då tallriken ifrån SIN plats. Men du menar väl att tallriken går före glaset eller nåt sånt.

  Du verkar ha stora problem eftersom du är så aggresiv och bitter på en person som du inte känner.

     4 likes

 13. Su skriver:

  Till Kemal:

  Tycker det är intressant att det finns folk som förvarar Madde och ser nåt värde i hennes sätt och hur hon beter sig, hur hon intrigerar och att hon blir så kickad av att såra andra. Varför gillar du henne.

  Är det låtsastuttarna du gått igång på?
  Eller vad är det? Knappast nåt i hennes personlighet eller?

     2 likes

 14. Su skriver:

  Nej Kemal, Katarina är inte falsk, hon vill väl. Det är det som är skillnaden mellan de två. Förstår du inte det själv genom att titta på programmet. Det går väl inte att missa?

  Katarina ville bara försöka säga snälla saker till Madde (även jag led ju av det), hon ville försöka förstå henne. Hon förstod ju inte varför hon beter som hon gör. Madde har ju själv berättat för Sara att hon är så tillgänglig för alla killar på grund av att hon har så dåligt självförtroende. Så om hon låter ALLA doppa dolmen i henne så skjuter de i alla fall inte bort henne. Fattar du?

  I övrigt förstår jag inte heller ett skit av Madde. Det är nog den konstigaste människa och nog fulaste människa jag sett. (Folk blir ju vackra alt fula beroende på hur de beter sig och är).

  För mig ser hon bara ut och beter som en stor fet SPYFLUGA, du vet en såndär lamt surrande tjock sak som rör sig klumpigt och långsamt och som är enormt irriterande, som kommer tillbaka när man viftat bort den.

  Jag fattar absolut ingenting av den personen och personligheten: Jag misstänker att hon kan vara fejk. Hoppas nästan det, att det är BB som anlitat henne att spela en totalt puckad brud. Att de övergött henne och gjort nåt med utseendet, gjort ned det på nåt sätt och sen att hon spelar den här personligheten…..ska se så osexig ut som man kan och sen samtidigt vara öppen för alla och envar.

  Anledningen att jag hoppas att det är så är för att jag inte skulle önska min värsta fiende att vara henne på riktigt (:

     2 likes

 15. kemal skriver:

  ”Jag blev superarg när Katarina sa att Madde var en fin tjej?! Det är hon ju inte och det kan bara Katarina inte tycka,det är ett skithål”

  så hom är falskt,,,,,finally

     0 likes

 16. b ståhl skriver:

  E3
  Rodney var kåt. Madelene var så mätt att hon höll på att spy under akten…

     2 likes

 17. b ståhl skriver:

  Jag märkete inte att Admin här var lika upprörd när Rodney hedrade en av världshistoriens värsta mördare!

     1 likes

 18. Su skriver:

  Till skånepågen – Madde kände sig inte hotad. Var inte det heller. det var ord som sades, känslomässiga ord och Madde vet ju precis vad hon har gjort för att provocera fram det.
  Är ni tonåringar som skriver här eller har ni aldrig träffat på sådana här falska intriganta personer som Madde?
  För terapeuter och psykiatiker som är specialiserade på psykopater skulle det vara en lätt match att snabbt se hennes problematik och hur hennes medvetna slingriga kommunikation är ubbyggd och varför. Vad det syftar till och vilka medel hon använder. Undrar fan vad hon har haft för uppväxtmiljö gener och föräldrar.
  Hon har nog inte haft det så kul.
  Tror hon är i ”denial” som det heter, begravt en hel del om man ska psykologisera )

     3 likes

 19. Su skriver:

  Madde är en tjej som snegelade med äregrigt lyster i ögonen mot Annie, då hon precis kommit in i huset, och kramade Patrik. Hon njöt av att ”bräcka” henne. Det kan hon ju ALDRIG göra men för henne kändes det så.

  Det hade hon bestämt sig för att göra redan i tv studion. Det sa hon ju. Annie är inget hinder för mig fnös hon. För många blir det av naturliga skäl en jobbig grej om man vill ha nån som nån annan är förtjust i. Det gör ont och känns taskigt. Men Madde går i gång av det. Hon gick ju mindre igång på Patrik som person är att få känna att hon lyckades bräcka nån annan tjej.
  Det är det som är så sjukt.

  Även då hon tig Kattas plats vid bordet lät hon smygaggressiv och visste precis vad hon gjorde. Hon gjorde det på ett lite återhållet våldsamt sätt också..man hör nästan hur det mullrar inom henne av elakhet…såg ni inte hennes triumferande blick på Katarina. Hon är så hemsk och det läskiga är att så många missar detta. De är i det här små nyanserna som hon avslöjar sig och hennes agerande säger ju ALLT. Att man inte ser det är en gåta för mig?

  Hon gillade att göra samma sak med Sonia och njöt då hon märkte att Sonia var påverkad av att hon lät Rodney knulla på henne. Madde tror på nåt sätt att hon böir värdefullare av det fast det är tvärtom. Det är ju inte det att hon är åtråvärd heller. för de gillar ju knappt henne. Hon är mer som en runk-docka. Nån att runka i. Mer än så är ju inte ett samlag med henne. Hon står bara där, eller ligger bara där,,,nollställd i ansiktet…stackars människa. Urk säger jag bara.

  Från början satt hon mest och såg ut som ett osäkert frågetecken, med tom blick, halvöppen hamsterlk mun och när hon talade kom det ett ord på G-borska..långt mellanrum…ett nytt…ord ….långt mellanrum…nytt ord…mellanrum. Det var helt enkelt svårt att ens följa en hel mening som hon sa eftersom orden kom som öar i ett stort hav.

  Nu har hon pissat in lite revir och säkerhet med två knull och dupering av Sara genom att hålla med om allt Sara säger, stryka henne medhårs och fnissa och asgarba där hon gissar att Sara förväntar sig det. Så Sara fullkomligen älskar henne nu såklart, för hon har gjort sig själv till en spegel åt Sara. Sara tror sig se någon som är som henne.

  Men Madde är en kamelont… kanske psykopat jag vet inte.

  Eftersom Sara styr familjen och har Peter och Martin som två små nickedockor lindade runt ett finger styr hon vad de tycker. Hör de att hon gillar Madde , ja då gör dom de också de små tomtenissarna :)

  Sen att Sara och Madde sitter och rågarvar åt dem bakom ryggen, t ex åt Martin och simon eller att ingen av de killarna kvalificerar i damerna killsmak märker de inte. Madde är inte ärlig där heller, hon har inte alls exakt samma smak som Sara, hon kunde jutänka sig flera av herrarna i huset förutom Gurkan och Christian som hon sa till gry innan hon trädde in. Två st av dom har hon redan legat med till skillnad från Sara.

  Det verkar som att de flesta av dem som skriver här (förutom några smarta som b Ståhl och Kitty…säkert fler) skulle kunna bli duperade ganska lätt av en charmig psykopatliknande person. Nu är ju inte Madde specieltl charmig kanske men hon lyckas nog för att hon ser så oansenlig ut. HOn ser inte ut som nån som kan lyckas få ens kille på rygg, man tyckr snarast synd om henne och att hon är lågmäld och inte tar så stor plats. Ger stor plats till den hon vill dupera.

  p.s
  Tycker Madde är lik den där tyskan som mördade barnen i Arboga:
  http://www.expressen.se/nyheter/1.1291285/de-ar-nordens-farligaste-kvinnor

  OBS! inga likheter i övrigt än utseendet.

  Ser ni inte folk det här. de

     5 likes

 20. Su skriver:

  Nä nu får det väl för sjutton vara nog!

  MADDE ÄR EN HORA och hon VILL vara det också. Hon vill spela in porrfilm…trots att hon är fet och ful, se ut som en urbota dum hamster med hängbröst. Oattraktiv helt och hållet. Hon ligger ju inte med killar för att njuta verkar det som utan bara för att ha kroppskontakt och för att hon inte har någon identitet alls.

  Hon ÄR en oerhört obehaglig person, feg och intrigant. Jag tycker det är helt otroligt hur hon lyckats dupera så många tittare nu också…ni som skriver här. Det är en elak djävlig tjej…klarar inte av att se henne ens, än mindre lyssna på det eländiga miffot.

  Allt det hon säger och skvallrar med till Peter om, går bara ut på att hon vill fjäska in sig hos ”familjen”. Hade hon varit en rak person och reko skulle hon ju öppet sagt till katarina vad hon sa till Peter. Istället spelade hon ett spel och satt bara där som ett oformligt kolestrolberg då Katta pratade med henne och såg ut som en INGEN. Jag blev superarg när Katarina sa att Madde var en fin tjej?! Det är hon ju inte och det kan bara Katarina inte tycka,det är ett skithål, ett falskt äckel bara som får en kick av att bräcka andra tjejer med att flirta in sig och vara passivt tillgänglig för alla killar…hon ÄR tillgänglig för vem som helst, viljet hon förnekade till Katarina. Men det var ju inte sant.

  Hon klassar det inte som samlag, det hon gjorde med Rodney…varför inet? Jo för att det inte var fullbordat..han kom aldrig. Men hur kunde han. T o m Rodney hade väl svårt att komma i det där eleändet fattar ni väl. Något osexigare får man ju leta efter. Han hade stånd då han gick därifrån men tyckte det var fööör trist..de hade ju noll kontakt. Rodney var ju inte intresserad av henne utan han var bara upptagen med att fullfölja sitt ”rekordarbete”, att ligga med så många tjejer som möjligt i huset.

  Oavsett hur korkat det i sig är av Rodney att ha det som mål så var han ju i alla fall ärlig med det. Hon tjatar bara om och om i gen att det rä så viktigt för henne att ha nån att ”krama”..att hon behöver kroppskontakt. Hon kan inte vara ensam. Flugsjälar kan ju inte vara ensamma som bekant. Och är man en INGEN så är man. Någon själlösare upplöst i kanterna människa får man leta efter. Katarina är ju ärlig och sa allt det så många har tänkt.

  Men VAD FAN sa hon så mk snällt till Madde som är ju hemsk!? Det rä som man spyr. Och jag spyr på alla lättmanipulerade folk också, både i huset och utanför. Säga vad man vill om Gurkan men han ser ju mer än många som uttalat sig här. Han såg ju direkt vad M gick för. Rodney såg direkt också att hon lyfte på benen för vem som helst. Och han fick rätt.

  Ja ni hör, jag tycker så illa om Madde att jag mår illa och blir upprörd. Hoppas hon bara är en skådis som är tillsatt för att spela den äckligaste Big Brother-deltagaren genom tiderna. Att det är ett drag av BB.
  Hoppas det för hennes egen skull.
  Jag skulle hellre dö än vakna upp i hennes kropp och hjärna :)

  Okej om man knullar runt men NJUUUUT då för fan, gör inte det bara för är ett stort paket som inte kan röra dig eller inte kan säga nej. Hon är så frånstötande och falsk…och ni som inte sett denna obehagliga människa inne i OASEN och i bikten där..den gången då hon och Milena utrstrålade och uttryckte sånt hat, de var som stinkande gamar som körde ut rent skärt hat mot den tredej tjejen som var den snällaste och gulligaste (minst obehaglig) av de tre i övrigt helknäppa brudarna.

  SKÄRP ER FÖR FAN!!!!
  Det räcker verkligen med att Madde har duperat Sara, Peter och Martin – men till deras försvar är ju att de inte sett henne som vi andra har gjort. Hur äcklig hon verkligen är. Det borde ni som skriver här ha gjort.

     6 likes

 21. Skånepågen skriver:

  ”Lustigt” att Madde inte nämner ett ord om att Katta kallat henne for hora eller ”hotat mörda” henne när hon tar upp diskussionen med Peter o Martin vid 16-tiden. Hon säger bara att ingen har med det att göra vem hon ligger med osv. Peter o Martin håller med. Hade Madde känt sig hotad eller sårad så borde hon väl tatt upp det med nån ?

     2 likes

 22. Lasse skriver:

  Katerina har inte ett skit med att göra vilka Madelene ligger med. Hon får väl ligga runt som alla andra utan att behöva kallas hora.

     7 likes

 23. E3 skriver:

  Madde är vare sig en hora eller slampa. Sex är skönt, mysigt och får en att må bra. Varför ska det vara tabu för? Det var ingen som kallade Rodney slampa när han sexade runt. Ut med den falska äckliga Katerina!

     9 likes

 24. Kemal skriver:

  Gurkan skulle bajsar på simon’s ansikt ….gurkan snacka rätt mycket skit

     7 likes

 25. Sarah skriver:

  Gurkan mordhotade ju vanessa, inte fan gjorde dom något åt det, så varför skulle dom göra det denna gång?

     8 likes

 26. JB skriver:

  Okej? jag vet inte, men någonstans tycker jag att detta är bra mycket värre än Rodneys ”heilande”! Seriöst? Jag skiter i varför och vad hon egentligen menar med ”mörda” hon är ju för i helvete inte klok i huvudet!!! Och… ändå vill jag inte att hon ska åka ut, för då händer det inget >.-

     10 likes

 27. liza skriver:

  Kasta ut sjuka Katta från huset,hon är inte frisk, ena minuten är alla ”hjärtat” andra minuten spyr hon galla över folk!!Snacka om två personligheter!

     14 likes

 28. Joe skriver:

  Tror mer Katta menar Slampa för det är ju Madde..Tyvärr men sant

     7 likes

 29. Macke skriver:

  Fy fan va dåligt gjort av henne!!
  Hoppas Katta åker ut på söndag.

  Nån som sett att Madde tagit betalt för sex ? Nej, då är hon ingen hora.

  När Sonia hade sex med Rodney var det bara trevligt/mysigt, när Madde gjorde samma sak så var hon en hora enligt katta.

     9 likes

 30. Eric skriver:

  Bb produktionen håller katerina bakom ryggen. De ser till att hon inte åker ut vecka efter vecka. Slänger de upp censurloggan varje gång trampar i klaveret nu också? Jävla fuskare är de! :-(

     10 likes

 31. Johanna skriver:

  Tror Katerina seriöst att man alltid kan skydda sig bakom ”det är sån jag är”?

     13 likes

 32. Emil skriver:

  Det borde åtminstone bli en autonominering nästa vecka, om hon fortfarande är kvar.

  Mordhot är kriminellt!

     8 likes

 33. danne skriver:

  hon menar inte det på allvar,

     6 likes

 34. Kemal skriver:

  moral kärring .P

     3 likes

 35. Joe skriver:

  Ja men Madde är falsk hon kunde sagt igår att hon sära benen för Rodney också

     3 likes

 36. Lena skriver:

  Nu har katerina tappat det totalt. Jäkla idiot!

     11 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons