Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo
Apr 29 17:59

Madelene och Peter om sex

Kategori: Katerina Kazelis, Madelene Stigsjöö, Peter Orrmyr
12 Kommentarer >> Skrivet av: The Big Brother

Tidigare idag pratade Madelene och Peter lite om sex. Madelene  börjar med att säga hur Rodney berättat för Katerina, Gurkan etc att de två haft sex tillsammans, Madelene ser det inte riktigt som sex då det enbart var in och ut. När Katerina igår under ”jag har aldrig” fick reda på att hon även varit med Patrik och haft riktigt samlag men inte nämnde Rodney så ska Katerina har blivit riktigt arg(Läs om det här). Katerina konfronterade Madelene och frågade ifall hon haft sex med Rodney, Madelenes första tanke vart ”det har inte du med att göra” men sa att de två inte haft sex då Madelene inte räknar in och ut som sex. Madelene berättar för Peter om hur  Katerina frågat ifall om hon går ut ur programmet så ska de två inte ha legat där Madelene svara ”nej det har vi inte, vi har pillat men inget fullbordat sex”. Madelene tycker inte att Katerina ska ha med detta att göra alls, Peter håller med om att ingen har och göra med vem man ligger med eller hur många man ligger med då man själv avgör det.

Vad som intresserar oss i denna diskussionen är varför inte Madelene berättar för Peter att Katerina sagt att Madelene är en  ”hora som hon skulle vilja mörda”.

Kolla på klippet här


12 Kommentarer to “Madelene och Peter om sex”

 1. BM skriver:

  Madde är ju världens tråkigaste tjej har bara sett henne i upprätt ställning vid livesändningarna nej ut med henne o kasta tillbaka Rodny

     0 likes

 2. Su skriver:

  Anden i flaskan . det är lätt att säga att jag har fel i allt…men uppenbarligen svårare än att nämna något som inte stämmer.

  Om du däremot tycker jag är taskig i min syn på M: yttre kan jag hålla med om det, det är säkert dumt och under bältet men hennes beteende förstärker just det oattraktiva frånstötande jag ser i det yttre. Inget försvar men så är det. Folk som är snygga till det yttre blir också fula om de beter si taskigt och tvärtom, tillsynes fula kan bli supervackra om de är schyssta och bra människor. Så det yttre förndras ju så. Det är inte skrivet i sten.

  Men jag ska försöka, om jag överhuvdutaget orkar se mer på det här soppiga dekis programmet, att inte kommentera Maddes yttre utan bara hennes beteende. 😉

  I sakfrågorna finns det inget som inte stämmer i det jag skrivit mig. Tycker nån nåt annat så är ordet fritt.

     3 likes

 3. b ståhl skriver:

  Jag håller med om att kampanjen både mot Madelene och mot Katerina är osmaklig.

     2 likes

 4. Anden skriver:

  Su, du har en förbannat äcklig människosyn…. Du äcklar mig något fruktansvärt med dina inlägg…. Och ja, DU HAR FEL I ALLT!!!

     3 likes

 5. Su skriver:

  Johanna –
  Madde e ju en hora…!? Så varför är det så konstigt om Katta uttalade det.
  Hon hade ju precis fått en chock då hon sa så eftersom Madde tidigare utmålat en helt annan oskyldig bild av sig själv sm ju inte stämde alls.
  Ho ho….har du missat allt undrar man?

  Katta har visst med det att göra, de bor för fan i samma hus och alla lägger sig i alla hela tiden – det är ju det som är BB.
  Efter att ha suttit och tröstat Annie och samtidigt varit djävligt schysst mot Madde under samma tid. Hon har aldrig fryst ut henne som de flesta andra tjejer skulle gjort om deras kompis var sårad av nåt liknande. Klart hon blev besviken.

  Och varför ska alla andra i huset få säga både det ena eller det andra men så fort Katta säger nåt så hoppar alla på henne hysteriskt. Gurkan tycker Madde ser ut och är som en Åsna. t ex. Av alla är det Katta som av någon outgrundlig anledning förväntas ska vara perfekt. Hon har väl rätt till personliga åsikter hon också. Bara för att hon är religiös innebär det inte att hon är Jesus, perfekt eller någon dununge. Hon har en tro, det är allt.

     2 likes

 6. Su skriver:

  Kitty, det är ju tyvärr så i den här gruppdynamiken som uppstått, att skulle Sara säga till Peter och Martin att hon älskar Katta så skulle Peter och dom också bli väldigt positiva till henne.

  Det är ju det det här visar när folk befinner sig en grupp så här, samma i skolan och på arbetsplatsen, i politiken, dvs i större sammanhang. Folks sympatier och aversioner hänger sällan ihop med sakfrågor utan vad gruppen nappat på och signalerar. Grupptryck är ett ord som beskriver det.
  Man kan suggereras att tycka och tänka på oilka sätt och få tänker verkligen själva. Mest kanske för det känns jobbigt att gå emot gruppen, det är enklare att bara haka på. Alla är så rädda för att tycka fel och hamna utanför.

     1 likes

 7. Johanna skriver:

  Även om madde nu är äcklig och allt som ni skriver, ger det då Katerina rätten att sitta och dömma och kalla henne hora och skit? Oavsett hur tråkig och menlös madde är så kvarstår det faktum att Katerina inte har ett skit med saken att göra!

     2 likes

 8. kitty skriver:

  madde har otroligt dåligt självförtroende, fixar tuttar – visar upp dem nonstop, måste ha nån att mysa med, har inget av intresse att säga (tar därför till elakt skvaller och skitsnack)

  att knulla runt för man gillar sex och vad madde gör är tyvärr inte samma sak
  hon såg ut som en liten tjej som blivit tillsagd att ligga still och vara tyst och inte berätta när rodney satte på henne
  jag mådde illa av att se det

  klart hon vill bli porrstjärna, hon kan lika gärna få pengar då hon säger ja till alla ändå
  men det finns inte många porrstjärnor som det inte kommit fram att dem har varit sexually abused eller värsta dåliga självförtroendet osv

  jag tycker synd om madde, hon är söt om man kollar på hennes hår och ansikte – men när hon väl pratar är det elakheter eller nada intressant som kommer ut

  katta var jvligt snäll som gjorde snacket med madde – någon hade behövt göra det
  jag har haft samma snack med vänner med, man bryr sig
  men det är jvligt svårt att vända tjejer som har så dåligt självförtroende och tror att deras värde ligger i att dem har någon som håller om dem
  dem måste lära sig att respektera sig själva

  lite dåligt av peter att bara sitta och hålla med madde
  fast allt som är emot katta gillar nog peter även om det går ut över maddes hälsa – för nu fick hon precis manlig bekräftelse att det hon gör är rätt
  men det är inte rätt för henne själv…

     2 likes

 9. b ståhl skriver:

  Nu undrar jag om det är någon mer än jag som kommer ihåg vad Madde sa att hon lovat sin pappa innan hon gick in i oasen(?) BB(?)

  Så här kommer jag ihåg att hon sa:
  – Pappa sa, lova mig bara att du inte ligger med någon på, bordet (?) på ett bord framför kamerorna(?)

  Vet inte vem Madelene berättade detta för, ,inns inte om det var i oasen eller när hon precis kommit in i BB.

  Någon mer som minns?

     1 likes

 10. Su skriver:

  Madde är en dum padda hörde jag mig tänka….(:

  Hoppas som sagt att hon inte är på riktigt utan en skådis som är anlitad av BB för att spela värsta falska äckliga BB deltagaren genom tiderna.
  Annars är det ju skrämmande.

     1 likes

 11. Su skriver:

  Ja antagligen för att hon är en hora och att Katta hade rätt :)
  Rodney var också en hora. Patrik också eftersom han var intresserad av någon annan egentligen.
  Jag menar, hur kan någon vilja ha sex på nationell tv så den man egentligen vill ha och är kär i ser det…hur tänkte han?
  Han fick nobben sen så klart.

  Min analys är att han också är en person med dåligt självförtroende. Han bygger och håller på med sin kropp och muskler, är otroligt fåfäng utan självdistans (Martin är sötare i sin fåfnga för han har i alla fall humor). Patrik var så spnd i hela nackpartiet, axlarna var uppe vid öronen och ryggen var kutig.

  Han kanske tänkte som så i sina friardrömmar, att om hans drömtjej där ute fick se att andra kunde tänka sig att hångla med honom, och hon fick se honom spänna musklerna i duschen med Annie eller under guppande täcke i Oasen så skulle hon förstå att han faktskt inte var gay, utan en he-man…och därför bli glad och smickrad om han förklarade sin kärlek till henne. Då kanske man ÄR lite störd i sin verklighets uppfattninge eller hur 😉

  Katarina reagerade ju på det också, hon var den enda som sa det till Patrik rätt ut också. Grejen med henne är att hon är intresserad av andra människor. Hon vill tycka om andra och hon är alltid där och tröstar då hon ser att nån är ledsen för hon har empati. Det gör ont i henne om nån är ledsen även om hon tycler personen i fråga är puckad, Hon tål inte se dem lida utan vill stötta. Det är ju en fin kvalitet och det gör ju henne öppnare än många andra där.

  Jag tycker som sagt att trots Kattas ibland lite jobbiga ”överslätande flabb” och hysteriska partyskrik så är hon av de vettigaste där inne. Vad det gäller känslomässiga saker. Hon regerar sunt och vettigt på knäppa saker, ja och hon ser ju saker. Men det kan INTE vara lätt att vara instängd med massa andra som har pakter och håller på. Vem som helst skulle väl få arga utbrott?

     5 likes

 12. Skånepågen skriver:

  ”Vad som intresserar oss i denna diskussionen är varför inte Madelene berättar för Peter att Katerina sagt att Madelene är en ”hora som hon skulle vilja mörda”

  Kanske för att hon förstod att Katta inte menade nåt med det eller för att Katta hade på nåt sätt rätt angående hennes ”horaktiga beteende”,

     4 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons