Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo
Feb 21 10:56

Förolämpad av Marcel

Kategori: Big Brother, Big Brother 2012, Hanna Johansson, Marcel Söderqvist, Tenny Engdahl
2 Kommentarer >> Skrivet av: The Big Brother

Inatt var det lite spännande saker som hände i huset. Marcels belöning som vi alla vet var ju att få sova bredvid den längsta kvinnan i huset vilket är Hanna J. Det två flirtade med varandra rätt mycket under gårdagen och när dom väl hamnade i sängen tillsammans sov de till en början men vaknade sedan till och började röra vid varandra, Hanna J var då orolig för vad hennes barn skulle se men ignorerar detta då det finns ett täcke att ha över sig.

De två börjar kyssas under täcket en snabbis, Marcel kläcker ur sig en tanke om att Hanna J skulle vara transsexuell vilket får Hanna J att bli arg då hon tar det som en väldigt stor kränkning. Hanna J erbjuder sedan Marcel att få känna mellan hennes ben men upprepar samtidigt att hon känner sig kränkt av vad Marcel påstod.

Hanna J vill gå upp och prata med Marcel eftersom hon känner hon känner sig så kränkt och de båda går in i gyllene rummet. I rummet blir Hanna J kallad för Transa av Marcel som resulterar i att Hanna j slår till honom. Marcel bara ligger och flinar åt Hanna J som som försöker förklara för honom hur hon känner. Samtidigt försöker Marcel förklara varför han trodde att Hanna var transexuell. Hanna J kan inte riktigt förstå varför Marcel tror hon skulle vara transa och vill ha en ursäkt av Marcel, Marcel ber efter ett tag om ursäkt och att han inte menade att såra Hanna J.


Tenny har nu vaknat och kommer in i rummet, de berättar för honom vad som har hänt. Oväntat nog så håller Tenny med Marcel och börjar fundera på om Hanna J är kille även han. Tenny ber nu Hanna J att få bevis på att hon inte är en kille, då väljer Hanna J att visa Tenny brösten som han sedan får känna på, även Marcel får känna på Hanna J’s bröst. De två frågar vilken storlek det är när de sitter och klämmer samt undrar även vad det var för storlek innan operationen.

I slutändan väljer Hanna J att visa upp hela sin kropp för Tenny och Marcel för att bevisa att hon är en kvinna. Tenny och Marcel får klämma och känna på hennes kropp till de dom är nöjda med att hon är en kvinna. Detta är tydligen inte nog då de två nu vill kolla efter ett adamsäpple på Hanna J och inspekterar hennes hals innan de anser sig nöjda med att hon är en kvinna.


2 Kommentarer to “Förolämpad av Marcel”

 1. Nina skriver:

  Jag hade nog börjat skratta och svarat honom ”säger det inte mer om dig än om mig, det är ju isåfall du som ligger här och strular med en kille.” -.-

     3 likes

 2. E Von O skriver:

  Hmm… första tanken är ju att det var ett ganska svinigt sätt att bete sig på om dom bara ville åt hennes kropp. Först å främst ”anklaga” henne för att vara transsexuell, vilket får följden att hon känner sig förolämpad. De ber henne bevisa att hon är en ”riktig” kvinna. Gjorde dom så bara för att få känna och ta på henne? För att dom var desperata? Utnyttjade dom henne?
  Andra tanken var att hon, själv, inte skulle ha gått så långt om hon kände sig förolämpad. Måste hon verkligen blotta sin kropp för att få två, i stort sätt, okända män att fatta att hon är en kvinna? Tycker nästan hon kränker sig själv på det viset.

  (om ni inte förstår hur jag menar så förstår jag er xD Jag är verkligen kass på att uttrycka mig, men kunde inte stå emot i det här läget)

     4 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons