Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo
Jun 25 10:57

Vad är din åsikt on Snapchat?

Kategori: Big Brother, Big Brother 2014, bigbrotherblogg, Okategoriserade
1 Kommentar >> Skrivet av: The Big Brother

Ingen har ju kunnat missa att Big Brother använder sig av snapchat eller i alla fall försöker använda tjänsten för att dela information om huset med alla följare just nu. För oss som har blivit godkända och faktiskt får snappsen så är det väl frid och fröjd, men alla får dem ju inte vilket har skapat en del frustration från olika håll. Hur tycker du det fungerar och är det något du tycker är roligt och bör fortsätta med eller bör Big Brother redaktionen lägga ner att försöka få ut informationen via Snapchat och kanske sikta på Facebook istället ? lämna en kommentar nedan.

Bör Big Brother fortsätta med Snapchat?

  • Nej, Använd Facebook istället! (59%, 95 Röster)
  • JA! (27%, 43 Röster)
  • NEJ! (14%, 23 Röster)

Totalt antal röster: 161

Loading ... Loading ...

 

 


En kommentar to “Vad är din åsikt on Snapchat?”

  1. Maria skriver:

    Alltså jag vet inte var man kan skriva detta, och det hör tyvärr inte till ovan ämne, men måste direktsändningen vara just när deltagarna får in en massa snacks? Jag blir både stressad och nästan äcklad då alla har så mycket att säga just efter livesändningen, och alla samtidigt har hungrat efter snacks i en vecka, vilket gör att alla tuggar & pratar med mat i munnen i ett! Kan tyvärr inte ens se klart.. Känns bara tråkigt då det är en timme direkt per vecka & just då blir det bara ett evigt tuggande & smackande..

       0 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server(dedikerad i datacenter) kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Senaste kommentarer
Kategorier
Arkiv
Annons