Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy
logo
Aug 24 12:41

Dags att tävla!

Kategori: Big Brother, Big Brother 2014, bigbrotherblogg
31 Kommentarer >> Skrivet av: The Big Brother

tavling1

Hej på er där ute, hoppas ni har det bra och njuter av denna härliga söndag då det imorgon är dags att gå tillbaka till jobb, skola eller vad man nu gör om vardagarna. http://countdown.bigbrotherblogg.se/ säger i skrivande stund att det är snart 7 dagar och 8 timmar till premiär nu och vi på bloggen hade tänkt att det är dags att tävla lite då vi har kommit över lite värdekoder som ger en 30 dagars premium på Kanal9Play och två(2) av dessa lottar vi nu ut till 2 lyckliga personer, detta innebär att du kan titta på Big Brother eller något annat fritt i 30 dagar, visst låter det bra?

Tävlingen går ut på så vis att man ska lämna en kommentar på detta inlägg med en GILTIG mailadress så vi efter tävlingens slut kan kontakta dig som vinnare samt en motivering till varför just DU borde få vinna 30 dagar premium. Tävlingen håller på fram tills Onsdag klockan 12:00, efter detta så drar vi en vinnare och kontaktar er via mail.

Så utan större väntan, let the tävling börja! :)

EDIT 14:02: Då frågan inkommit om det är bara svenskar kan vinna är svaret på detta NEJ! Alla får delta!


31 Kommentarer to “Dags att tävla!”

 1. Frida skriver:

  Hej!
  Jag har följt Bigbrither sen dag ett, men rätt drygt att vänta till kl 21 varje kväll!
  Jag vill se hela tiden, därför hade det underlättat otroligt mycket att se allt LIVE! :) Vilken befrielse ifrån väntetiden till kl 21.00 på kvällen!

     0 likes

 2. Tessan skriver:

  jag har hängt med i alla år och suttit klistrad vid tvn och bara älskat detta program. Skulle själv gärna ha gått in om jag fick chansen där man kan vara 100% närvarande hela tiden, skulle gärna vilja ha tillgång att vara närvarande 24/7 och bara njuta av vad som händer där inne. Hoppas att jag kan vinna detta 😀

     0 likes

 3. malin skriver:

  Tror jag missat deadlinen. Men gör ett försök 😉
  Jag skulle vilja vinna premium för just nu går jag och väntar barn som är beräknat om en månad. Så jag har rätt mycket dötid hemma kan man säga, och vad skulle inte passa bra då? Jo, att kolla på big brother 24/7 :) skulle vara as kul!!

     0 likes

 4. Eli skriver:

  Hej!
  Jag fick veta i dagarna att jag inte kommer att få fortsätt på mitt jobb som jag har trivts på så himla bra! Måste sluta redan på fredag. Först var jag ledsen att det skulle ta slut och att jag skulle bli arbetslös. Men sen blev jag glad när jag kom på att jag får och kan vara hemma och se på BB 24/7! Dock så måste alla pengar som kan sparas nu är inkomsten minskar. Därför skulle det vara super roligt att få en månad gratis BB! Bästa kombon, söka jobb och se på BB 24/7 samtidigt :).

  // Elin

     0 likes

 5. Emilia Johansson skriver:

  Att vara i BB-huset är nog en känsla så unik,
  hänga med härliga människor och hoppas man blir rik.
  På Big Brother kan man inte bli mätt,
  men att själv delta känns inte helt rätt.
  Kameror som bevakar 24/7,
  men vänta – jag har lösningen nu.
  Premium vore något för oss,
  en Big Brother-tokig familj är vi förstås.
  Slippa blotta sig , men ändå delta,
  då deltagarna i vårt vardagsrum på tvn alltid få va!

     1 likes

 6. JOHANNA skriver:

  Sitter hemma sjukskriven pga foglossning i väntan
  På mitt första barn.
  Längtar så tills bigbrother drar igång så att jag
  Har något att fördriva min tid med.

  håller tummarna stenhårt!

     0 likes

 7. Pontus skriver:

  För att jag behöver det pg.a inte tillgång till kanal9 och att jag vill lägga pengarna på att rösta istället för att köpa premium. Tack på förhand

     0 likes

 8. Johan skriver:

  Tja big brother :) jag heter Johan och bor i Helsingborg och är 14 år gammal ocg ni har det tävlingen jag alltid har drömt om en big brother premium (sjukt coolt) Jag är så taggad för att en ny big brother säsong <3 jag kollar er blogg 20/7 och det är det ända jag pratar om i klassen, idag fikck jag även en liten ut skällning av min lärare som sa – du borde fokusera på det jobbande och inte bara parta bb, och då frågade jag henne hur hon viste att det kallas BB, hon bara jo jag kollade föra året och jag sa att Marcelo var min favorit :) då sa hon att han är världens idiot som bara ligger runt med tjejerna och jag bara HAN är grym!!! Jag känner att jag vill ha mer av big brother och nu blir det Norge också "så skit grymt" Ha en bra dag //Johan :)

     0 likes

 9. Ann-Sofie skriver:

  Då jag under kort tid sett de senaste två säsongerna av bb på youtube och fullständigt älskar det (även om 2006 med Jessica var klart bäst) och dessutom är hemma på en långtidssjukskrivning med allt vad det innebär (icke bra mående, taskig ekonomi osv osv) så hoppas jag på denna vinst så jag har något roligt att se fram emot på dagarna.
  Håller tummarna!

     0 likes

 10. Michaela skriver:

  Först vart det Martin Granetoft som fångade mitt intresse i tv-rutan med sitt lite naiva men samtidigt charmiga sätt att vara, och senast var det Marcelo Peña som stack ut ifrån mängden med sitt exotiska utseende ihop med sitt udda vis att ragga. Tredje gången gillt för mig att stalka en bigbrother-grabb nu då och det gör man ju allra bäst genom att följa honom dygnet runt i vått och torrt, tills en utslagning skiljer oss åt. Sen kommer jag ju självklart följa hans blogg med men det är ju en helt annan sak 😉

     0 likes

 11. Mikael skriver:

  Jag är en big brother geek. Brukar använda 24/7 för det ger en helt annan upplevelse än att bara se det på TV. Men… jag har nyss börjat på en folkhögskola och budgeten är tajt så jag känner att jag tyvärr inte har råd att lägga mina pengar på det just nu. Därför vore det en väldigt trevlig suprise om man vinner en värdekod till detta, det skulle förgylla mitt studentliv och då har jag alltid något att kolla på när jag får tråkigt och känner att jag vill gå och vara för mig själv under livet på internatet :)

     0 likes

 12. Milo skriver:

  Vill vinna för att jag är sjukskriven och har så jävla tråkigt om dagarna.
  Skulle sätta guldkant på min vardag!

     0 likes

 13. Ewelina skriver:

  Har aldrig haft premium och kunnat kolla 24/7 så det vore kul att vinna så jag inte missar nåt i huset! Har inte kanal 9 så jag kan endast se via nätet.

     0 likes

 14. Kicki skriver:

  Det är sällan jag har tid att titta på tv, när jag väl sitter i soffan finns det ingenting att titta på… Kanske ni kan hjälpa mig att ändra på det?!

     0 likes

 15. Simon skriver:

  Jag har följt Big Brother sedan Carolina Gynning vann 2004, och den bästa säsongen hittills är utan tvekan 2006, då det senast var både Svenska och Norska deltagare. Så jag har riktigt höga förhoppningar på denna säsong, då jag förväntar mig massor av drama, kärlek och självklart en massa galenskaper från årets alla deltagare. Och en månads premium skulle inte sitta fel inför denna säsong, så man verkligen får möjlighet att lära känna deltagarna, 24 i 7! 😉

     0 likes

 16. Albin skriver:

  Vinner jag inte premium så köper jag det istället.

     1 likes

 17. Anna skriver:

  För att jag verkligen vill vinna något. Big Brother <3

     0 likes

 18. Zander skriver:

  Hoppas på vinst!

     0 likes

 19. Sara skriver:

  Jag vill jättegärna vinna (som alla andra) ! Jag ska börja plugga och flytta och kommer inte ha någon tv att kolla på, skulle vara jätteroligt att kunna se big brother då jag har längtat ihjäl mig sen förra säsongen slutade. Taggar big brother till tusen!! Tack för tävlingen! tack o hej.

     0 likes

 20. David skriver:

  Jag har precis sätt dom två tidigare säsongerna av Big Brother och är helt kär! Det skulle ju vara helt fantastiskt att få ha 24/7 (Kanal 9 Premium) så jag kan följa mitt nya favorit program hela tiden! Och jag kan ju se extra mycket Big Brother nu när Paradise Hotel är helt kasst! Så det skulle vara sjukt kul att få vinna det här! :)

     0 likes

 21. Helene skriver:

  Jag måste vinna! Jag är en fattig nattjobberska som inte kommer ha tid till att se alla avsnitt..å jag älskar Big Brother!!

     0 likes

 22. Pontus skriver:

  Jag har följt alla säsonger av Big Brother och ser fram emot den nya. Att Adam Alsing är tillbaka är helt klart en höjdare. Jag kommer verkligen utnyttja min månad, om jag vinner vill säga, till max, dag som natt. Hoppas verkligen att årets deltagare är lika intressanta att följa som tidigare år. Tack för mig, ses till premiären!

     1 likes

 23. Simon skriver:

  Hej!! BigBrother bloggen <3
  Jag är 13 år gammal och älskar big brother jag tittade 2012 på big brother där Annica och Marcelo var mina största favoriter! Själv har jag ett problem jag vill jätte gärna se big brother 24/7 men man måste betala med kort och när jag frågade mamma hon kunde köpa det sa hon att det är bara snuskiga människor men det är det inte det är ett grymt kul pogram men jag vill inte säga emot min mamma så därför vill jag vinna 30 dagar 24/7 :) PUSS PUSS

     0 likes

 24. Marie skriver:

  Ja har följt detta sedan 2000 varje gång det gick, massa goa människor har man följt som när Peter pissa i väskan. Marie Piacssos duet. Kittys koja . Aldrig haft till gång till premium så nu är det dags

     0 likes

 25. Marie skriver:

  sett BB sen det börja år 2000 man har följt många goa karaktärer genom åren , Vem kan glömma då Peter pissa i väskan har aldrig haft till gång till premium under dessa år så nu är det dax

     0 likes

 26. finlandssvensk skriver:

  Jag borde absolut vinna detta, eftersom jag bor i Finland och inte har någon som helst möjlighet att se Big Brother någon annanstans än på nätet. Dessutom sparar jag i skrivande stund pengar till en resa runt Sverige, så jag har inga pengar över för något annat just nu. OCH jag måste ju ha kollat den nyaste säsongen av BB då jag åker, för annars är jag väll värsta outsidern där (och det vill ni väll inte utsätta mig för?). Jaja. Tack o hej från en finlandssvensk tjej.

     0 likes

 27. Charlie Bärnsten skriver:

  Tycker jag borde vinna då jag är ett big brother fan med relativt tunn plånbok

     0 likes

 28. Jonte skriver:

  Jag tycker självklart att jag borde vinna då jag själv är ett stort big brother fan, har förövrigt laddat upp hela säsong 8 på youtube för de andra big brother fans som har letat, tv4play tog bort hela säsong 8 så jag har lagt ner extremt mycket tid på det, anser självklart att jag ska få ta del av den ena koden 😀

     0 likes

 29. Frida skriver:

  Jag skulle vilja vinna för att jag helt enkelt är helt beroende av big brother, har sett 2006,2011 och 2012s avsnitt kanske 5 gånger om och tröttnar aldrig

     0 likes

 30. Lillemoor skriver:

  Välkommen tillbaks BB. Du är efterlängtad :-) Hoppas att årets deltagare ger lika mycket av sig själva, som de andra åren…..

     0 likes

 31. Eva-lotta skriver:

  Jag tycker att jag borde vinna för att jag har alltid följt big brother och mest intensivt 2011 å 2012. Såg varenda avsnitt och åkte och såg flera livesändningar när det var i partihallarna i Årsta och samt så var jag på båda finalerna! Spenderade otroligt många nätter för att se live med på datorn. Skulle va hur underbart som helst att få vinna så hoppas turen är på min sida denna gången.

     0 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons