Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy
logo
Sep 03 7:40

Felicias erfarenheter

Kategori: Big Brother, Big Brother 2014, bigbrotherblogg, Felicia Moberg
6 Kommentarer >> Skrivet av: The Big Brother

Felicia kände att hon ville dela med sig lite av sina erfarenheter till de andra deltagarna inatt, hon berättar att efter en krogrunda så hade hon sex med med 9 killar samtidigt, hon tillägger att hon fortfarande är tight och trång efter detta vilket Philip tycket är bra eftersom han ska köra i den. Paulina svarar med ”-Du kommer märka det”.

Felicia fortsätter prata om sina 9 killar hon låg med och säger att hon var helt slut efter alla 9 men skulle säkert ha orkat med ett par stycken till, längden på snoppen betyder inget för Felicia, det är grovheten som är grejen. Hon ska förlova sig med sin 444:e kille. Felicia berättar också att hon tävlade med en vän, Först till 100 killar, hennes vänner hade under 30 när Felicia hade legat med 100. Felicia älskar sperma. Hon kan gurgla runt med det som vatten då hon hört att Man får vitare tänder av det.

Säga vad man vill, och om detta är sant eller bara mytande är ju inget man vet men vad tycker du om detta erkännande/utdrag ut Felicias sexuella liv?

BigBrother Felicia


6 Kommentarer to “Felicias erfarenheter”

 1. puma skriver:

  Seriöst… Hur intelligent är hon när hon skryter med hur många hon legat med.. Hon är ju äcklig.. Gissa va många tjejer som kommer säga va äcklad man blir när man ser henne.. Å ful är hon på de.. Hon kommer bli på hoppad.. Men hon får skylla sej själv

     3 likes

 2. Nathan corbetto skriver:

  Det er ikke rart hun ikke merket medisinen. Man behøver ikke være psykolog for å forstå at hun har ADHD * 10. Rart at man slipper til slike mennesker som ikke vet sitt eget beste på tv. Er det mulig

     1 likes

 3. Skåne skriver:

  dessutom tror jag inte hon kommer få ligga i huset för jag tror att killarna tycker hon är äcklig.

     2 likes

 4. Skåne skriver:

  Tycker Felicia är skabbig. Hon är som en kvinnlig Rodney da silva!

     3 likes

 5. kanon skriver:

  Det som Felicia säger är sant. Men hon kunde va tyst om en del 😉

     0 likes

 6. grace skriver:

  Jisses den bruden behöver seriös hjälp! Snacka om uppmärksamhet och bekräftelse hon jagar hos killarna! Usch!

     9 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons