Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy
logo
Sep 04 13:10

Felicia natthistoria

Kategori: Big Brother, Big Brother 2014, bigbrotherblogg, Felicia Moberg
3 Kommentarer >> Skrivet av: The Big Brother

Inatt hade Felicia berättat en historia, denna är lite känslig då den handlar om vad hon gjorde på bråvalla med 12 andra killar och därför om ni nu vill läsa den får ni klicka på ”läs mera” MEN ni har blivit varnade av oss och det är nu på eget ansvar.

Felicia hade inatt berättat att hon under bråvalla festivalen legat med 12 olika killa på de 3 dagarna som festivalen höl på. Alla killarna hade kommit i henne samt att den 12’e kille skall ha ha gått ner på henne fast att hon hade mens. På vägen hem från från bråvalla ska det sedan ha runnit ut både blod och spelad i en stor klump fortsätter hon berätta. Sedan berättar hon också att hon på en annan fest hade legat med en kille fast att hon hade klamydia och därmed fick han det med.

John ångrar säkert att han frågade för han gör ett kräkljud och drar därifrån illa kvickt och går till bikten.

Felicia historier börjar nu blir mer och mer vidriga och frågan är hur sanna dom är också. Speciellt om man läser detta också > http://bigbrotherblogg.se/2014/09/03/felicias-erfarenheter/


3 Kommentarer to “Felicia natthistoria”

 1. carola skriver:

  Det är bevisat att tjejer som Felicia har dåligt självförtroende och söker bekräftelse från allt och alla. Hon skulle behöva terapi. OCH 400 st hon är 23 år, hur har hon klarat det? Är det ett heltidsjobb för henne?

     1 likes

 2. The Big Brother skriver:

  ja! det vart lite fel i huvudet, ursäkta för det!

     1 likes

 3. Anonym skriver:

  Ni måste mena Felicia eller? Paulina har ju sagt att hon avskyr festivaler?

     1 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons