Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy
logo
Sep 26 3:18

Du har gjort bort dig

Kategori: Anders Olsson, Big Brother, Big Brother 2014, Thomas Weyshaupt
12 Kommentarer >> Skrivet av: The Big Brother

Thorbjörn och Anna har bråkat inatt då Thorbjörn ska ha sagt till Jenny(NO) ”Jenny nu har jag fastnat för Anna, men det kunde lika gärna varit du”. Anna tar det som att Thorbjörn är med henne bara för att John var på Jenny före honom. Thorbjörn tycker inte han har gjort bort sig eftersom det är Anna som han har känslor för och vill vara med henne men sade som han gjorde till Jenny(NO). Anna är ledsen på Thorbjörn eftersom han sa det och Anna hörde det hela, hon tycker inte det är okej att man säger så. Thorbjörn tänker lite och håller efter en stund med på att det kan låta väldigt fel på det sättet han sa det. En bit in i samtalet så säger Anna att det är som om hon skulle gå in till John och säga ”John, det är ju dig jag ville knulla egentligen men så blev det Thorbjörn. Anna börjar gråta och slå på Thorbjörn för det känns för henne som hon är hans andra val.

Ni får titta på klippen och se själva.

KLIPP1:

KLIPP2:

KLIPP3:

KLIPP4:

*det kommer snart mera klipp*


12 Kommentarer to “Du har gjort bort dig”

 1. tanten skriver:

  Anna missförstår och hon har säkert en liknande händelse i ryggsäcken vilket gör att hon reagerar på detta sätt inte ok att slå någon men dem fick straff brevet om maten så de förklarar det också. Anna är faktiskt väldig bra i huset bjuder till fixar med maten dukar städar wc bjuder andra på sin mat och tycker alla har samma rätt vara där och hon tycker de är ok dem är alla olika. Hon är positiv till de mesta helt en reko tjej.

     2 likes

 2. Anonym skriver:

  ett missförstånd mellan de, men anna vägra att lyssna på vad torbjörn har att säga sen började hon klappa tb i ansikte
  några gånger, det är inte okej, det är anna som gjorde bort sig och inte torbjörn

     2 likes

 3. K skriver:

  Om inte Anna blir autonominerad efter alla de slag och sparkar hon gav Thorbjörn är det ju nåt fel på produktionen. Jag gillar Anna och vill inte att hon ska åka ut men det hon gjorde igår var inte ok, hon kan verkligen inte diskutera saker på ett vuxen sätt, att inte lyssna och sen börja slå och spara på någon visar bara hur omogen hon är. Så produktionen borde se lika allvarligt på detta som bråket förra veckan, våld är våld…

     3 likes

 4. Jocke skriver:

  Klippen funkar inte :(

     1 likes

 5. Panna skriver:

  Jag tycker uppriktigt synd om Anna. Det han sa var fel och han har förstört allting. Jenny är undergiven, pryd och tråkig. Jag fattar inte vad någon ser i henne.

     7 likes

  • anonym skriver:

   jennyNo är tråkig och lättlurad av philip och har ingen stolthet överhuvudtaget, anna är cool

      6 likes

  • Jocke skriver:

   Det folk ser är en vacker tjej, respektabel som man kan se en framtid med. Ta hem till paronen. Visa för kompisar utan att hela sverge sett henne naken i nån herrtidning lr internet. Tjejer som Anna är kul på fester och one night stand. INGET MER !!!
   Vad har hon förutom silikontuttar större än hennes huvud? Kroppen är slapp, magen stor, inget ass.
   Jenny tar hand om sin kropp det ser man mkt väl. Och hur tror du Anna ser ut me tattueringar i annsiket vid 40års ålder..

      1 likes

 6. Anonym skriver:

  Och en sak till klippen funkar inte som vanligt.

     0 likes

 7. Anonym skriver:

  Tycker de skall sluta skicka in sprit överhuvudtaget, för ingen i huset kan hantera sprit.

     1 likes

 8. Anonym skriver:

  Superbra blogg! Men jag får inte klippen att fungera idag, varken på datorn eller mobilen. Brukar aldrig vara ett problem annars… Någon annan som har problem? Kan det vara något fel med uppladdningen eller ska jag bara avvakta till senare så kanske det fungerar?

     0 likes

 9. Anonym skriver:

  superbra blogg! men jag får inte klippen att fungera idag, varken på datorn eller mobilen, Brukar inte vara något problem egentligen. Ska jag avvakta och se om det fungerar senare eller är det fler som inte kan se klippen?

     0 likes

 10. Emma skriver:

  Anna är en riktig bitch mot Thorbjörn. Han förtjänar bättre än henne. Hon beter sig förjävligt !!
  Låter inte honom förklara sig någon jävla gång. Förstår att Thorbjörn till slut gav upp och inte pallade med hennes jävla attityd mot honom.
  Och att hon ska stå o slå och sparka på honom tycker jag absolut inte är rätt ! Vad hade hänt om han gjort så mot henne? Då hade han blivit utskickad på en SEKUND.
  USCH.
  Låt henne bli autonominerad för hennes beteende. Inte bara killarna som inte kan hantera alkoholen uppenbarligen..

     5 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons