Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo
Sep 10 8:29

Big Brother 2015: Maktspelet

Kategori: Big Brother, Big Brother 2015
6 Kommentarer >> Skrivet av: The Big Brother

Big Brother Logo 2016

Nu kan vi äntligen gå ut med lite information om kommande Big Brother säsong som vi har fått fårn Big Brother produktionen. Denna säsong kommer kallas för Maktspelet och programmet har premiär i Kanal 11 den 11 oktober 21:00, då är det tio spelare som går in i Big Brother-huset.

Casten kommer i år att se annorlunda ut. Produktionen har castat bredare och djupare, bland annat genom att låta intresserade söka till ”Project X” där de har eftersökt tävlingsinriktade människor med tydliga karaktärer och en förmåga att fatta tuffa beslut under press. Det visade sig dock att Projekt X är Big Brother i ny tappning. Produktioen har letat efter maktspelare. Castingprocessen (de sökande har alltså under castingen informerats om att det rör sig om Big Brother Maktspelet, och responsen på det har varit positiv) är nu inne i sitt slutskede och produktionen kan av förklarliga skäl inte gå ut med detaljer om de sökande, spelarna ska ju inte veta någonting alls om varandra när de går in i huset. Men de har fått in spännande människor i olika åldrar, med olika yrken och med intressanta bakgrundshistorier.

Titeln: Big Brother Maktspelet. I Big Brother Maktspelet är det tydligare fokus på tävlingen och det strategiska spelet, och det sociala experimentet. Det finns en röd tråd från början till slut. Varje vecka utses en spelare till maktspelare, och den titeln kan innebära fördelar och förmåner, men den kan också vara en börda och innebära att man får uppdrag eller måste fatta knepiga beslut som påverkar situationen i huset.

En Maktspelare som utses varje vecka – en eftertraktad titel som kan innebära en fantastisk maktposition, en möjlighet att styra spelet. Precis lika gärna kan makten visa sig vara ett blytungt ok att bära.

En publik med full insyn dygnets alla timmar, veckans alla dagar – och med makten att rädda kvar sina favoriter i det direktsända Big Brother Live varje söndag. Den av de nominerade med minst röster är ute ur spelet. I livesändningen Big Brother Ankomsten den 11 oktober 21.00 börjar Maktspelet direkt och utan omsvep. Må mäktigaste spelare vinna.

En programledare som leder sin sjunde Big Brother-säsong.

– Big Brother är ett helt unikt program i genren, med ett genialiskt format. Nu vässar vi innehållet. Vi har castat djupare och bredare både vad gäller spelarnas ålder och bakgrund, och aktivt sökt vassa, tävlingsinriktade personer. Den här gången handlar det om att spela spelet, och att göra det briljant. Jag vågar lova att det här kommer att bli den mest spännande säsongen någonsin, säger Adam Alsing.

Maktspelet pågår i tio veckor och kan följas dygnet runt sju dagar i veckan på Bigbrother.se. Det sänds varje dag i Kanal 11 och kan också ses på Kanal 11 Play.

Huset har fått en makeover, grafiken och loggan är ny. Big Brother Maktspelet produceras av Meter och är en svensk produktion.


6 Kommentarer to “Big Brother 2015: Maktspelet”

 1. Jag skrattar skriver:

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

     0 likes

 2. Veronica "Weran" skriver:

  Äntligen!!!

     0 likes

 3. Kurre skriver:

  Hej Bellona! Minns du mig?

     0 likes

 4. Spiken skriver:

  Detta kommer bli kul :) Hej Bellona:)

     1 likes

 5. Bellona skriver:

  Spännande (Y) detta får man inte missa :)

     3 likes

 6. De va la gött skriver:

  DE VA LA GÖTT!!!
  ÄNTLIGEN YAO!

     3 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server(dedikerad i datacenter) kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons