Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo
Sep 16 14:38

2 Norska deltagare mot 8 Svenska?

Kategori: Big Brother, Big Brother 2015
4 Kommentarer >> Skrivet av: The Big Brother

Man slutar aldrig att förvånas över Big Brother produktionen, nu ser det nämligen ut som att Norge kommer att får vara med ändå. För inte allt för länge sedan hade produktionen gått ut med att Norrmännen portas från den nya säsongen som blir helsvensk och även castingen ser annorlunda ut från tidigare år. En artikel på fem.no säger nu att i årets upplaga av Big Brother så ska två norska deltagare tävla mot åtta svenska deltagare. Den som spelar spelet bäst och får längst kvar i huset vinner det stora priset på 500 000 kronor.

Om detta nu är sant, vad tror ni om den vilda vändningen från vad som sades tidigare?

16:00: texten har nu redigerats och att 2 norska deltagare ska vara med har tagits bort, vi ska se om vi kan lösa en bild eller dyligt av texten.

16:52: Bilder på artikeln

fem2
Källa


4 Kommentarer to “2 Norska deltagare mot 8 Svenska?”

 1. Coco skriver:

  Dem har snott iden från England där dem haft BB med ett tema sen 2013. Just Maktspelet var ett tema där 2014.

  Låter lite med bara 10 deltagare, förra året var det väl 19 och i England hade dem också 19 när dem körde med det här temat i 7 veckor. 10 pers brukar det väl vara när det är 3 veckor kvar.

  Castingen är det som är viktigast för att det ska bli en bra säsong. Bra med olika ålder och bakgrund men att leta efter ett gäng självsäkra vinnarskallar kan nog göra programmet tråkigt… man behöver inte ändra castingen så mycket bara för att man inför ett tema.

     1 likes

 2. Håkan skriver:

  Var står det att det ska vara två stycken från Norge? Står inget om det på fem.no

     0 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons