Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy
logo
Sep 24 11:48

När sex byts ut mot samtal

Kategori: Big Brother, Big Brother 2015
1 Kommentar >> Skrivet av: The Big Brother

Det har idag kommit ut en artikel på Magasinfilter som ni kan läsa om nedan. Artikeln skriver om tidigare och kommande säsong av Big Brother 2015. Vid det här laget har alla märkt att Meter Television och SBS Discovery är oerhört tystlåtna om den kommande säsongen. De vill inte gå händelserna i förväg och basunera ut en stor förändring, risken finns ju att det blir en helt vanlig Big Brother säsong, hur mycket man än ansträngt sig för att hitta andra typer av deltagare. Reality-TV är helt enkelt svår att kontrollera. SBS Discoverys kommunikationschef Dan Panas kan dock säga att det som görs nu är en anpassning till hur det sociala spelet har utvecklats i samhället skriver Magasinfilter.

Säsong nio av svenska Big Brother blev varken en tittarsuccé eller en mediesnackis. Medan Paradise Hotel blev ett fenomen som lyftes upp på både DN:s och SvD:s kultursidor fick Big Brother mest uppmärksamhet när två manliga deltagare försökte tvinga en av de kvinnliga deltagarna till oralsex, samtidigt som de spärrade dörren till sovrummet där de befann sig. En förundersökning inleddes, men lades ner någon vecka senare eftersom man inte kunde bevisa brottsligt uppsåt. Produktionsteamet fick dock stark kritik för att de inte gick in och avbröt händelsen.

Källa: http://magasinetfilter.se/magasin/2015/46/nar-fan-blir-gammal

eye2015


En kommentar to “När sex byts ut mot samtal”

  1. Kurre skriver:

    Kommer helt klart inte hållas! Helt uppenbarligen kommer det väl vara som de tidigare säsongerna.

       0 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Arkiv
Annons