Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo
Okt 05 13:23

Norska Big Brother sidan uppdateras

Kategori: Big Brother, Big Brother 2015
1 Kommentar >> Skrivet av: The Big Brother

Den Norska Big Brother sidan har nu uppdaterats som ni kan se på bilden nedan, detta tyder på att Norge har något att göra med årets säsong eftersom det tidigare sagt att 2 Norska deltagare ska gå in tillsammans med 5 svenska(denna text raderades väldigt fort och kan läsas i tidigare inlägg). Den svenska Big Brother sidan har fortfarande inte uppdaterats, men detta kanske kommer under dagen.

15:15: Svenska sidan är nu även den uppdaterad, ser du den inte får du rensa cachen.

femsida


En kommentar to “Norska Big Brother sidan uppdateras”

  1. […] ryck han man att få tag i en bild på texten innan den ändrades. Här om dagen ändrades även den Norska Big Brother sidan till samma logga in utseende som den svenska, så hur kan man inte tro att Norge har något […]

       0 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server(dedikerad i datacenter) kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons