Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy
logo
Okt 06 9:34

Norge har ett finger i spelet(Tydligen inte)

Kategori: Big Brother, Big Brother 2015
2 Kommentarer >> Skrivet av: The Big Brother

Det hela började med att produktionen dementerade att Norge INTE skulle få vara med i kommande säsong av Big Brother. Kort därefter kom den en läcka från den Norska kanalen fem som sade att 2 Norska deltagare skulle få gå in i Big Brother huset tillsammans med 5 svenska deltagare, detta ändrades riktigt fort men med lite snabba ryck han man att få tag i en bild på texten innan den ändrades. Här om dagen ändrades även den Norska Big Brother sidan till samma logga in utseende som den svenska, så hur kan man inte tro att Norge har något kommande säsong att göra?

Idag kom det ut på bland annat tv.nu att Adam Alsing och Pia Lykke är årets programledare för Big Brother: Maktspelet, så om Norge nu inte skulle ha någon med säsongen att göra så är det en oerhört bra trollning av Big Brother Produktionen.

Men den korta fråga nu är, varför just 2 norska och 5 svenska deltagare om det är så att Norge deltar?

Kom ihåg att detta endast är spekulationer tills vi vet något annat.

kl 21:21

Vi har nu fått det bekräftat av Big Brother produktionen som va i kontakt med oss under kvällen att Adam Alsing leder programmet helt själv, Pia Lykke kommer därmed inte att vara med. Det är även bekräftat att det är en svensk produktion rakt igenom, med spelare enbart castade i Sverige. Sedan kan spelarna naturligtvis ursprung eller påbrå från andra länder runt om i världen. Men det är inte någon samproduktion i år så alla tidigare spekulationer är därmed inte alls korrekta. Att den norska Big Brother-sidan uppdaterats beror på att norsk tv kommer att sända svenska Big Brother Maktspelet och inget annat än så.

Hoppas inte detta gjorde allt för många besvikna, men Kort och gott säger texten att det kan vara norska personer med då spelarna kan ha ursprung eller påbrå från andra länder, men att spelarna enbart är castade i Sverige. Vi får helt enkelt vänta till Söndag och se vad som händer.


2 Kommentarer to “Norge har ett finger i spelet(Tydligen inte)”

 1. vargas12 skriver:

  Svært få nordmenn er klar over at Big Brother vises på norsk TV denne høsten:

  Vargas

     0 likes

 2. Irene skriver:

  Kan det vara så att det kommer att finnas ett alternativt BB , något som inte deltagarna vet om och där kanske det är 5 norska deltagare och 2 svenska , kanske ??

     0 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Arkiv
Annons