Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo
Okt 09 6:37

2 dagar kvar till premiär

Kategori: Big Brother, Big Brother 2015
1 Kommentar >> Skrivet av: The Big Brother

Nu är det bara 2 dagar kvar till premiären av Big Brother 2015: Maktspelet. Imorgon åker vi på bloggen samt några representanter från supportgruppen upp till Stockholm för att kolla på huset och träffa deltagarna innan de går in i Big Brother huset. Är det något speciellt som du skulle vilja att vi frågar dem så lämna gärna en kommentar nedan med din fråga. På Söndag så kommer vi att vara på livesändningen och rapportera direkt från studion, det är med andra ord en fullspäckad helg vi har framför oss vilket ska blir riktigt spännande.

Medan vi väntar på morgondagen tittar vi tillbaka på tidigare års Big Brother och fastnade lite för clownen som kom in och bråkade med deltagarna lite från och till.


En kommentar to “2 dagar kvar till premiär”

 1. beejay skriver:

  Big credit till bloggen som inte ger upp sin positiva inställning,trots alla svängningar och förändringar
  som produktionen flaggar för.
  Utan bloggen hade BB varit döda för länge sedan,
  keep up the good work,
  ”vi” tror på er,go ”bloggen” go.

     0 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server(dedikerad i datacenter) kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons