Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo
Okt 12 18:09

Christian till Finalen

Kategori: Big Brother, Big Brother 2015, Christian Sahlström, Lina Sjöberg
7 Kommentarer >> Skrivet av: The Big Brother

Cirka en och en halv timme efter utsatt tid hörs Big Brothers röst i högtalarna. Big Brother säger att Lina som är maktspelaren har användt sin makt för att förändra live för en deltagare i huset. Den valda deltagare som Lina då hade valt att använda sin makt för är Christian. Christian är från och med nu garanterad en plats i Big Brother finalen vilket betyder att han inte kan bli nominerad framöver.

Deltagarna börjar genast spekulera om detta är på riktigt eller inte, om någon skulle kunna bli skickad till finalen redan första dagen. Lina kommer ut ur bikten och säger att det är på riktigt och hon fick valet att bestämma, vilket hon då gjorde.


Big-Brother-Maktspelet-2015-10-12 18_05$Big-Brother-Maktspelet-2015-10-12 18_03$7 Kommentarer to “Christian till Finalen”

 1. Blodigt Fisköga skriver:

  Twisten är att det inte finns någon twist. Han är klar för finalen på riktigt.

  Upplägget är detsamma som i UK Big Brother. Senare under veckan ska Lina ge ut en ”dödsnomination”. Den som får den kommer sitta nominerad varje vecka tills finalen.

     1 likes

 2. samuel46 skriver:

  Hej!
  Någon som vet vilket datum finalen kommer vara?

     0 likes

 3. ANNAK skriver:

  Kommer säkert någon form av twist, Spännande!!

     2 likes

 4. anne skriver:

  Tror att nästa som får makten kan ta bort hans ”finalplats”

     3 likes

  • N skriver:

   Det får man ju hoppas: Blir ju inget spännande om man vet vilks som sitter i final redan första veckan. Isåfall kan man vänta att slå på och kolla sista veckan. 😉

      1 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server(dedikerad i datacenter) kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons