Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy
logo
Okt 13 8:39

Debbie fick en varning

Kategori: Big Brother, Big Brother 2015, Deborah Grace
1 Kommentar >> Skrivet av: The Big Brother

Om ni missade det så fick Debbie en varning under gårdagen av Big Brother. Debbie hade sagt ”Negerbollar” vilket är något som inte Big Brother accepterar, hon blir kallad till bikten där hon blir tilldelad en varning.

debbie


En kommentar to “Debbie fick en varning”

  1. Daniel skriver:

    Bra Big Brother! Det här är en anledningarna varför BB är bättre än PH. I PH hade vi aldrig ens vetat om att detta skett då produktionen klippt bara det från start. Jag ska försöka att inte döma ut Debbie redan, men använder hon n-ordet utan att reflektera, inte ens när hon är i tv, då förstår man hur hennes samhällsanalyser ser ut även i vardagen… Länge leve live-tv.

       0 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons