Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo
Okt 13 17:21

Patricia blev ”dödsdömd”

Kategori: Big Brother, Big Brother 2015, Lina Sjöberg, Patricia Elmqvist
5 Kommentarer >> Skrivet av: The Big Brother

För en stund sedan blev alla deltagare ombedda att samlas i sofforna av Big brother. Där får deltagarna veta vad Lina som är veckans Makthavare har tvingats att ta för beslut idag. Lina var tvungen att välja EN person som ska sitta nominerad VARJE vecka fram till finalen. Valet föll på Patricia som därmed kommer sitta nominerad varje vecka från och med nu.

Något vi upptäckt samt andra personer hört av sig om är att allt som skett fram till nu har hänt i tidigare års säsong av Big Brother UK. Först en som blev finalist direkt, sedan en person som blev så kallat ”dödsdömd”. Vi hoppas inte det är en kopia av hela den säsongen.


bigbrother2015-10-13-1bigbrother2015-10-13-2


5 Kommentarer to “Patricia blev ”dödsdömd””

 1. Feliciaraptor skriver:

  Ut med äckliga Patricia.
  Hur fan kan BB produktion ta in sådan vidrig människa..Det enda hon gör är att förstöra BB genom att bara jag jag jag vad det än är.Dummare och jobbigare människa går inte att hitta, den åsnan som tog in henne i BB måste vara en liten mobbad person som aldrig sett nakna tjejer eftersom han tog in henne enbart för att hon klär av sig!! Så jävla trött på höra hennes jävla röst samt att hon jämt ska ha något att tillägga och tro sig veta allt.
  Nu får ni ta och skärpa er BB produktion med att ta in sådana vidriga människor som enbart förstör programmet, ni kan inte mena allvar av hela Sveriges befolkning som ansöker hon var den ni tyckte var rätt person för programmet.
  Jag vill veta vem som plockade ut henne, har han pungkulor att träda fram så har du mitt samt Sveriges respekt.
  På riktigt skärp er BB dags att lägga ner skiten eller att steppa upp det genom ny tänkt.
  Siffrorna talar för sig varför denna säsong är som den är!! Jag hoppas ni tar till er denna kritik på ett positivt sätt och kickar långt åt helvete dem på BB produktionen som inte gör bra jobb ifrån sig för att det ska bli lyckad BB för tittarna samt produktionen.
  Dem nollorna som driver produktionen samt uttagningen av deltagare är det dags att skeppa dem långt bort, istället ta in mig så ska jag visa er hur man driver upp tittar siffror på ett bra sätt samt att tittarna verkligen njuter av att se BB.
  Det är väl det som gäller att tittarna ska gilla programmet eller har jag fel?

     0 likes

 2. Mange skriver:

  Om de ändå ska karbonkopiera brittiska Big Brother kan de väl i alla fall välja någon av de bra säsongerna (5, 6, 7), och inte den i Storbritannien utskällda säsong 15 power trip.

     1 likes

 3. Lina skriver:

  Jag gillar inte detta med veckans Makthavare, tycker det är fel att ge en deltagare massa makt. Det tar ju bort en del av spänningen.

     0 likes

 4. Janne skriver:

  Något vi upptäckt är att allt som skett fram till nu har hänt i tidigare års säsong av Big Brother UK.
  Inte konstigt att även dom har haft
  BB Maktkampen (alltså ett nytt konsept)
  det har sakts från första börgan att i år kommer BB med ett nyttkonsept , och är därför inte alls detgammla BB .

     0 likes

  • The Big Brother skriver:

   Precis, men då kan du ju titta på förra årets BB UK säsong så vet du sedan exakt vad som kommer hända i den svenska om det är samma grej .:)

      2 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server(dedikerad i datacenter) kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Senaste kommentarer
Kategorier
Arkiv
Annons