Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo
Okt 13 7:13

Tittarna rasande på Big brother efterförsta dagen

Kategori: Big Brother, Big Brother 2015
Skriv kommentar >> Skrivet av: The Big Brother

Första dagen av Big Brother tycker väldigt många var lite död, de säger att bara för första dagen var tråkig så kommer resten av säsongen också att vara tråkig. Vi tror snarare att det bara kan blir bättre härifrån. Om man börjar med att sätta ribban lågt istället för att maxa den från start kan man utan att ta ut sig på direkten stega upp i lagom takt. Det är ju som sagt bara första dagen.

Att ljudet på själva 24/7 har problem, ja det är ju ett problem men ett sändnings problem som förhoppningsvis också kommer att ordnas, samma sak med reklamen som premiumkunder ska vara befriade från men fortfarande har körts på 24/7. Visst har ni rätt att vara lite bittra, men var bitter med måtta och vänta veckan ut i alla fall och se vad som händer då produktionen är fullt medveten om problemen.

– Det har gått ut monoljud i 24/7-sändningarna och det är naturligtvis beklagligt. Under kvällen har man arbetat med att felsöka detta för att åtgärda det snarast möjligt, säger Therese Lindstrom på Kanal 11:s pressavdelning. Att annonser dök upp hos en del av användarna beror enligt henne på en teknisk miss.

eye2015


Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server(dedikerad i datacenter) kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons