Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy
logo
Okt 14 7:27

3 nya deltagara ikväll

Kategori: Big Brother, Big Brother 2015
Skriv kommentar >> Skrivet av: The Big Brother

Det har kommit ut en artikel på Göteborgs Postens hemsida där de skriver att Big brother tar en ny vändning under onsdagen. Då tar produktionen in tre nya deltagare i huset. En av dem är 27-åriga Karin Ström från Kungsbacka som tjänstgjorde som soldat i Afghanistan under 2013 men som numera bor i Stockholm.

– Av totalt 500 personer på vårt camp var ungefär 50 tjejer, så det var väldigt mansdominerat, men roligt. Jag tror att jag stack ut lite eftersom jag målade mina naglar och tyckte att det var kul med smink och hår. Men de accepterade mig, säger Karin Ström i ett pressutskick.

Förutom Karin ansluter även André Nordenberg från Västervik och turistbusschauffören ”Puffen” från Gagnef.

Karin Ström

Karin Ström

källa


Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons