Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo
Okt 14 20:22

Dags för fest!

Kategori: Alex Flores, Andre Nordenberg, Big Brother, Big Brother 2015, Christian Sahlström, Karin Ström, Lina Sjöberg, Linnea Wall, Myrna Österlund, Puffen, Sasa Jensen, Sergio "BamBam" Benvindo, Troy James
1 Kommentar >> Skrivet av: The Big Brother

Det ser ut som det har blivit dags för lite fest i Big Brother huset, i två timmar har deltagarna fått umgås med de tre nya. Slussen öppnas och in kommer det en massa öl samt några flaskor med vin till alla som tjuter av lycka.

21:00: ”fest” i den mån verkade det inte riktigt bli, men umgänge med alkohol i alla fall. :)

BigBrother2015-10-14-8BigBrother2015-10-14-7


En kommentar to “Dags för fest!”

  1. Anna skriver:

    Snälla!! Jag har aldrig kommenterat något förut men nu måste jag. Byt ut rösten som pratar in till Big brotherdeltagarna!! Det är den löjligaste rösten ni haft och det ger ingen spänning eller något över huvud taget. Förra årets röst var bättre och den tog man mer på allvar!

       0 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons