Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo
Okt 15 7:40

Varför har du ingen dusch för?

Kategori: Big Brother, Big Brother 2015, Puffen, Sasa Jensen
Skriv kommentar >> Skrivet av: The Big Brother

Sasa frågade Puffen under gårdagen om varför han inte har någon dusch. Puffen berättar att han lever i en timmerstuga i skogen som inte har rinnande vatten. Det finns en brunn grävd till stugan men den går inte att använda om vintrarna. Puffen berättar att han har en liten flotten som han har byggt för att kunna ta sig ut i sjön och bada, det är så mycket gyttja innan man kommer ut på sjön som är jobbig att ta sig förbi.

Puffen säger att han har el men elda mest. Han ska ha byggt sig en frityroljebrännare vilket gör att han kan få gratis energi från till exempel pizzerior eller liknande då han hämtar frityrolja från dem. Sasa säger att han aldrig har träffat en människa som Puffen och är nästan lite orolig för att sova bredvid honom. Puffen säger att Sasa inte behöver vara orolig, men om han känner sig sugen på en nattmacka så kan det troligen vara Puffens fel eftersom det är massa kryddor och andra saker i frityroljan som han bränner.

2015-10-15_07-27-51Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons