Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo
Okt 15 7:40

Vet du vad Alex?

Kategori: Alex Flores, Big Brother, Big Brother 2015, Sergio "BamBam" Benvindo
1 Kommentar >> Skrivet av: The Big Brother

Det kom upp ett klipp på Big Brother sidan igår där Sergio tycker att Alex att riktigt jobbig som bara kommer in och bryter upp eller klippa av personer mitt i djupa samtal, det fallet fett bort enligt honom. Har man börjat en konflikt eller liknande så får man väl i så fall slutföra det hela, Alex borde tänka om lite vilket han gjort men tydligen inte tillräckligt säger Sergio.

Bråket berodde på att Alex hade snott en kudde av Troy inatt.

2015-10-15_07-19-47En kommentar to “Vet du vad Alex?”

  1. Cissan skriver:

    Hahaha, fast nu var det inte riktigt så att Alex snodde Troys kudde.. Alex skulle fixa en kudde till Puffen eller Karin, och frågar Troy om nån sov i sängen bredvid honom och Troy svarar nej.. Alex tar kudden till Puffen eller Karin, som en god gärning och Troy freakar ur. Snacka om att göra en höna av en fjäder :)

       0 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server(dedikerad i datacenter) kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons