Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo
Okt 19 12:12

Godmorgon dag 8

Kategori: Big Brother, Big Brother 2015
Skriv kommentar >> Skrivet av: The Big Brother

Nu är vi tillbaka efter helgen, som medellandet längst upp på sidan säger så händer det lite saker utanför Big Brother livet som gjorde att man inte kunder skriva mera förrns idag. Vi behöver inte gå in på det mer än så då. Jag som skriver försöker lägga ut meddelanden om det blir uppehåll i skrivandet men denna gången fanns inte riktigt tiden för detta.

För att återgå till Big Brother så ser dag 8 ut att börja med deltagarna som blir väckta runt 10 tiden. Sasa är inte jätteglad över de nya deltagarna som kommit in i huset, under ett litet möte som deltagarna hade på morgonen säger berättar Sasa att han funderar på att lämna Big Brother, han är inte intresserad av att spendera sin tid i huset med några personer från Ex on the beach. I ett senare klipp på Big Brothers sida säger Sasa sedan att de deltagarna som har varit med från start är starkare som grupp då de nya inte har lärt känna varandra än, När Big Brother släpper ut vargarna så tar vi tillbaka vår rätta position säger Sasa.

BigBrother2015-10-19_15-57-30BigBrother2015-10-19_15-57-32
BigBrother2015-10-19_15-57-31


Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server(dedikerad i datacenter) kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons