Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo
Okt 19 13:00

Husets nya maktspelare: Sara

Kategori: Big Brother, Big Brother 2015
Skriv kommentar >> Skrivet av: The Big Brother

För en stund sedan var det dags för alla deltagare att samlar på ljusgården för ett meddelande som har kommit in till deltagarna i huset. Det är nu beslutat av Big Brother att Sara är husets maktspelare. Det står även att man från och med nu inte får skicka saker mellan staketet till någon av sidorna. Sara blir även ombedd av Big Brother att gå in i schackrummet för att välja saker som den andra sidan ska få behålla. Sara väljer även att ta med sig Anna-Lise för att göra valet.

Inne i schackrummet väljer de att kastrull, tandborstar, toapapper, och konservöppnare. Det tar dock inte lång tid efter att valet är gjort för Big Brother att skicka in tjejerna i schackrummet igen, de ska nu välja vilka saker som deltagarna på andra sidan INTE ska få behålla. Kaffe, Tvättmedel, Tobak, Diskmedel, handdukar är vad den andra sidan inte fick ha kvar.

BigBrother2015-10-19_15-57-36BigBrother2015-10-19_15-57-33
BigBrother2015-10-19_15-57-34BigBrother2015-10-19_15-57-35


Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server(dedikerad i datacenter) kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Senaste kommentarer
Kategorier
Arkiv
Annons