Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo
Okt 19 21:42

Inget händer ikväll

Kategori: Big Brother, Big Brother 2015
9 Kommentarer >> Skrivet av: The Big Brother

Sedan dramat med Sasa lite tidigare idag så har det inte varit många knop i huset. Deltagarna har spelat lite twister, pratat om vad de skulle göra med pengarna om de vann Big Brother och druckit lite i soffan. Om det inte blir något väldigt spontant ikväll som i Fredags kväll så kommer det inte hända så mycket mer innan deltagarna går tills sängs för ikväll, vi får väl hoppas att morgondagen blir lite mer händelsefull.

BigBrother2015-10-18-50BigBrother2015-10-18-51
BigBrother2015-10-18-52BigBrother2015-10-18-53


9 Kommentarer to “Inget händer ikväll”

 1. Kirsten skriver:

  Är det tillåtet i big brother nu att de skall pakta, och prata om nomineringar? Hörde ju hur de i sex on the beatch började pakta och prata nomineringar.

     1 likes

 2. Kirsten skriver:

  Auto på dom satans ex on the beach dom pratar ju förfan vem dom skall nominera. Vad i helvete är big brother rösten? De får ingen varning av bigbrother ihäller. Vad i helvete händer?

     1 likes

 3. Kirsten skriver:

  Och dom satans ex on the beach har redan slutit en pakt ju. Vad fan är big brother rösten att säga till dom! Så länge det är så här kommer jag inte kolla på 24/7!

     1 likes

 4. Kirsten skriver:

  Nu är jag riktigt irreterad, varför i helvete skall de få prata nominering och inte bli tillsagda. Jävla skitprogram är det nu!

     1 likes

 5. Kirsten skriver:

  Han Andie tror att han skall komma till hos Linnea, han kommer aldrig komma till henne. Han snacka ju om det presic på 24/7 med Sara och AnnaLisa. Men de har inget i huvudet. Och Sara är en bitch det såg man bara i ex on the bitch och hon börjar bli det här också.

     1 likes

 6. Kirsten skriver:

  Dom jävla ex on the beach vad fan har de i huvudet. Jävla sandlåde nivå, kommer nog säga upp mitt 24/7. Pallar inte med folk som inte har något i hjärnan.

     0 likes

 7. Kirsten skriver:

  Ta detta vidare till Produktionen. Skall dom satans Ex on the beach få mobba ut dom andra gamla deltagarna? Bella försökte säga till dom att de skulle sluta och den där sara, bara Chilla? Vem fan tror hon att hon är liksom. Är riktigt förbannad nu att de tar in ex on the beach deltagare.

     4 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server(dedikerad i datacenter) kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons