Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo
Okt 19 17:41

Sasa stannar kvar i huset

Kategori: Big Brother, Big Brother 2015
1 Kommentar >> Skrivet av: The Big Brother

Under dagen har Sasa sagt att han vill lämna huset sedan deltagarna från Ex on the beach kom in i huset, han tycker det är en väldigt stor förändring som skett med konceptet. Sasa samlar alla deltagare på Ljusgården där han först och främst ber om ursäkt för hur han har bettet sig och förklara hur han tänker.

För Sasa handlade det om att han var besviken på Big Brother som tagit in Ex on the beach deltagarna, det kände som förutsättningarna totalt förändrade på hur han skulle framställas i tv. För Sasa är Ex on the beach ett program han aldrig skulle delta i själv och därmed ett program han aldrig skulle förknippas med. Ex on the beach berättar att de inte riktigt visste vad de gick med på utan fått det hela framlagt av produktionen som något helt annat än Big Brother, detta gör att Sasa vill ge Ex on the beach deltagarna en chans och kommer för nu stanna i huset.

Kort efter att Sasa har prata med deltagarna så blir Ex on the beach deltagarna väldigt stötta. Sara blev jätteledsen och satt i sovrummet med Elin, de tycker både Sasa och samhället är väldigt dömande bara för att hon har ställt upp i ett tv-program, Sara börjar till och med gråta.

BigBrother2015-10-19_15-57-46BigBrother2015-10-19_15-57-47
BigBrother2015-10-19_15-57-48BigBrother2015-10-19_15-57-49En kommentar to “Sasa stannar kvar i huset”

 1. beejay skriver:

  Finns det inte en utnämning som kallas
  ”Kalkonpriset”.
  BB av detta år borde redan ha tjänat poäng
  som räcker överlägset att vinna det.
  Man kan inte göra nördigare program än
  BB har varit,och då räknar jag inte in alla
  tekniska störningarna,
  hack,lagg,stopp och frys och stillbilds-hack
  som aldrig tidigare någonsin i medie-världen.
  Och så kalkonpriset på det…

     2 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server(dedikerad i datacenter) kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons