Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo
Okt 20 16:22

Dags för ett riktigt uppdrag

Kategori: Big Brother, Big Brother 2015
Skriv kommentar >> Skrivet av: The Big Brother

Efter tidigare dansuppdrag som anordnades av Ex on the beach sidan deltagarna så säger Ex on the beach sidan att det är dags för ett ny uppdrag, denna gången är det Big Brother som sköter uppdraget, men det vet ju bara vi. Den rika sidan ska tävla åt den ”sunkiga” sidan i tre olika grenar och lag som är 2 och 2. Grenarna är: Att Vaska guld, spruta champagne och äta praliner. Den sunkiga sidan kommer ha möjlighet att vinna tillbaka en ägodel om lyxiga sidan vinner i dagens tävling. Det blir direkt tjafs mellan Sergio och Myrna om vilken sak som de ska vinna tillbaka till huset. Debbie och Myrna springer fort in in på toaletten och låst in sig och Sergio skriker ”Slå mig nu, Myrna slå mig”. De övriga deltagarna står mest och tittar lite uppgivet på vad som händer.

Det första uppdraget som är att äta praliner kommer in till den rika sidan genom slussen, de rika verkar inte ha förstått reglerna riktigt då Big Brother måste vara väldigt övertydliga med reglerna för själva tävlingen, titta på klippet nedan.

BigBrother2015-10-20_15-57-69
BigBrother2015-10-20_15-57-71BigBrother2015-10-20_15-57-72
BigBrother2015-10-20_15-57-73BigBrother2015-10-20_15-57-74Mera klipp på http://bigbrother.se


Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server(dedikerad i datacenter) kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons