Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo
Okt 21 12:57

En god ide

Kategori: Big Brother, Big Brother 2015
1 Kommentar >> Skrivet av: The Big Brother

Deltagarna samlades på utegården tidigare för att prata om danstävlingen som Ex on the Beach deltagarna anordnade och sa var en tävling från Big Brother trots att det var ett prank. Sara säger att att det var en god ide som gick käpprätt åt fanders, hon menar att det inte var något illa menat från deras sida. Sara menar på att när den rika sidan fick in en lyxfrukost, skumpa öl och så vidare så tyckte de genuint synd om den sunkiga sidan och ville då skapa tävlingen för att göra något roligt. Sara berättar att dom hade varit i bikten och frågat, Big Brother hade då vi ett tillfället sagt att dom inte lägger sig i va deltagarna tänker göra. De gjorde då tävlingen men hade inte riktigt funderat på hur de i efterhand skulle få över priset till den sunkiga sidan, en vinkarraf, en ostbricka och skumpa ska enligt Sara ha varit undanstoppat. När den riktiga tävlingen kom från Big Brother, att den rika sidan kunde vinna något åt den sunkiga tänkte de att detta var en perfekt ide att skicka över ostbrickan och så i samma veva tills att Big Brother sa att priset skulle hämtas upp i bikten. Kort och gott menar Sara att allt var menat bra och inte för att bråka, det bara sket sig.

Sasa tar ton och säger att den rika sidan har ljugit honom rätt upp i ansiktet, själv kom han inte och bad dom om ursäkt när han hade varit elakt och bemött dem på en dumt sätt. Sasa säger att han gav den rika sidan en chans men tänker själv inte ta lögner. Sara tycker då att det är Sasa som borde lyssna på dem nu eftersom de nu kommer till Sasa och ber om ursäkt, precis som han gjorde. Sasa säger dock att han aldrig har ljugit för någon som de nya deltagarna gjorde.

Diskussionen fortsätter ett väldigt långt tag och vi ska se om vi kan sammanställa det mera, detta är bara ett utdrag ur början.

BigBrother2015-10-20_15-57-97

Ett klipp på Sasa där han toklackar då han känner sig förnedrad.


Mera klipp på http://bigbrother.se


En kommentar to “En god ide”

  1. Emma skriver:

    Men snälla nån undrar vad Sasa ens gör i huset då han varken kan bjuda på sig själv eller tänker umgås med folk från ex on the beach, vet han om att det är bigbrother han är med i och inte sveriges mästerkock:-))))??????

       0 likes

Lämna en kommentar

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server(dedikerad i datacenter) kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons