Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy
logo

Annonsera


Big Brother bloggen har sedan 2011 aktivt följt deltagarna i Big Brother huset 24/7 via live kamerorna på Big Brothers hemsida. 2014 blev Big Brother bloggen för första gången Big Brother ambassadörer, det vill säga att vi officiellt har support från Big Brother Produktionen. Big Brother Bloggen är även Ambassadörer för Big Brother Maktspelet 2015.

Att annonsera på Big Brother Bloggen kan kanske vara lite speciellt. Våra högtryck är just under tiden Big Brother kör via 24/7.

Annonsera
Första steget för att starta en dialog om annonsering är genom att klicka på ”kontakta” uppe i menyn, sedan fylla i all nödvändig information och skicka det till oss så återkommer vi till er.

Annonsera så tar vi bort andra annonser
Detta kanske låter lite lurigt, men så lurigt är det faktiskt inte. Big Brother Bloggen strävar inte efter att håva in massa cash utan mera att betala av sina egna utgifter så som serverar, domän och allt annat som kostar pengar genom att gålla på med detta. På sidan har vi en del ”banners” till olika företag så som Adsense. För varje ny annonsör vi får in via denna tuben, det vill säga direkt kontakt med oss så plockar vi bort sådana sorters annonser vilket gör att du syns mer, sidan blir lättare att ladda och mindre annonser syns.

Kostnad?
Sådant tas efter att ni har fyllt i formuläret enligt ovan.

Statistik?
Vi kör OpenX Aserver för att få ut all sorts statisk som kan tänkas behövas.

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Arkiv
Annons