Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy
logo

Alex Flores


Big Brother Maktspelet Kanal 5 På bilden: Alex Flores. Foto: Magnus Selander/Kanal 5 Prod. år: 2015

Ålder: 26
Yrke: Pluggar på komvux
Bor: Stockholm
Civilstatus: Träffar någon
Lämnar aldrig hemmet utan: Min mobil

26-årige Alex är killen som folk vill hänga med. Han är en öppen, spontan och omtänksam person som alltid befinner sig i händelsernas centrum. Det händer saker runt Alex, helt enkelt.

2012 var han inblandad i en allvarlig trafikolycka där han slungades ut ur sin bil på motorvägen. Han skadade bland annat ryggen och höften, och tvingades sluta arbeta som personlig tränare och snickare. I dag pluggar han upp sina betyg för att kunna läsa till mäklare.

– Jag hade änglavakt och haltade hem från sjukhuset dagen efter, men jag tänker lite annorlunda efter det och vill inte ta något för givet. Det kommer alltid något bra ur allt som händer, säger han.

Hur skulle dina kompisar beskriva dig?
– Vild och galen. Klantig som fan, jag gör illa mig hela tiden. Och som världens bästa vän. Den snyggaste kompisen!

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Arkiv
Annons