Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo

Andre Nordenberg


Ålder: 26
Yrke: Elevassistent
Bor: Västervik
Civilstatus: Singel
Lämnar aldrig hemmet utan: Tennisracket

Elevassistenten Andre Nordenberg är en kärleksfull kille som bryr sig om andra människor och gärna sträcker ut en hjälpande hand, så till den milda grad att han emellanåt glömmer bort sig själv. Han kom till Sverige som treåring tillsammans med sin Storebror, bröderna adopterades från ett barnhem i Riga. Nu bor han i ett kollektiv i Västervik.

Big Brother har Andre följt sedan han var liten och har har flera gånger tänkt söka till programmet, men inte förrän i år blev det av.

– När jag fick veta att jag hade kommit med fick jag ett sådant glädjerus. Jag gick runt och highfivade människor som undrade vad fan jag höll på med.

Nämna några saker du älskar!
– Sport Fim, kvinnas kropp och själ.

Och något du inte står ut med…
– Stöddiga personer som ska säta åt en att man gör fel hela tiden. Folk som tror att allt de säger och gör är det korrekta.

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons