Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy
logo

Christian Sahlström


Big Brother Maktspelet Kanal 5 På bilden: Christian Sahlström. Foto: Magnus Selander/Kanal 5 Prod. år: 2015
Ålder: 26
Yrke: Skådespelare
Bor: Stockholm
Civilstatus: Singel
Lämnar aldrig hemmet utan: Nycklar

26-årige Christian är skådespelaren med glimten i ögat, men samtidigt en man som bär på en konstant oro för framtiden.
– Jag är en ganska orädd person på vissa plan, men jag är också väldigt pessimistisk. Något av en domedagsprofet, säger Christian, som beskriver sig som en tänkare och en sökare.

Christian tycker om att se andra människor glada och har lätt att få personer i sin omgivning att brista ut i skratt.

Vad tycker dina närmaste om att du ska vara med i Big Brother Maktspelet?
– Att det är kul. Varför inte? Jag försöker gå på magkänsla. Antingen är det här det bästa jag gjort i mitt liv eller det sämsta, det visar sig. Jag är medveten om att några kompisar kommer att undra vad fan jag håller på med – för att de har en viss bild av Big Brother. Men livet är för kort för att gå och vänta på en massa saker.

För två år sedan gick han ut teaterhögskolan i Luleå och sedan dess har han synts på bland annat Helsingborgs stadsteater och 4:e teatern i Västerås. Drömmen är att jobba mer med film och tv. Men det är inte därför han har sökt till Big Brother Maktspelet.
– Man är naiv om man tänker att det här ska öppna dörrar. Jag fokuserar bara på att komma in i huset och försöka vara mig själv.

 

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Arkiv
Annons