Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy
logo

Deborah Grace


Big Brother Maktspelet Kanal 5 På bilden: Deborah Grace. Foto: Magnus Selander/Kanal 5 Prod. år: 2015
Ålder: 27
Yrke: Bakassistent
Bor: Karlstad
Civilstatus: Singel
Lämnar aldrig hemmet utan: laddare

Debbie är en omhändertagande person. Kommer man hem till henne blir man ompysslad och bjuden på god mat. Alltid.

– Jag sätter alla andra före mig själv. Det är viktigt för mig att alla har det bra, säger 27-åringen som är född i Norge men som flyttade till Sverige med sin familj som 14-åring. Hon är också frispråkig och ärlig, och drar sig inte för att säga vad hon tycker och tänker. Oärlighet och mobbning klarar hon inte av, hör hon skitsnack säger hon ifrån.

Debbie jobbar till vardags som bakassistent till sin norsk-holländska mamma Manuela Kjeilen, välkänd bakboksförfattare som driver en prisbelönt blogg om bakning och som har ett eget tv-program på gång.
Mor och dotter jobbar båda hårt, och det blir långa dagar i mammans studio för att bilder och recept ska bli perfekta. Men den drömmen är mammans. Själv drömmer Debbie om en karriär som skådespelare i USA.

– Jag går in i Big Brother Maktspelet för att kanske få något roligt jobb sedan. Det kan vara bra pr i tv-branschen.

Hur långt är du villig att gå för att vinna?
– Jag ska vara en ärlig vinnare, den som är bäst vinner. Det finns inga genvägar och jag kommer inte att fuska mig fram.

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Arkiv
Annons