Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo

Karin Ström


Karin Ström

Ålder: 27
Yrke: Säljare
Bor: Liljeholmen
Civilstatus: Sambo
Lämnar aldrig hemmet utan: Min telefon

Exmilitären Karin Ström är ett energiknippe som älskar adrenalinkickar och tuffa utmaningar. Ett par år efter att hon gjort värnplikten 2008 sökte hon sig tillbaka till försvarsmakten. 2013 tjänstgjorde hon i Afghanistan.

– Av totalt 500 personer på vårt camp var ungefär 50 tjejer, så det var väldigt mansdominerat, men roligt. Jag tror att jag stack ut lite eftersom jag målade mina naglar och tyckte att det var kul med smink och hår. Men de accepterade mig, säger Karin Ström.

Karin beskriver sig som snäll och ödmjuk, men kan bli lätt irriterad och tända till. Hon hoppar gärna fallskärm, dyker eller hittar på andra nervkittlande aktiviteter.

– Jag sa till min kille att jag ska göra en svensk klassiker om jag kommer med i Big Brother, så nu får jag väl anmäla mig till Vasaloppet.

Något hon med bestämdhet tar avstånd från är droger. För tre år sedan förlorade hon sin ror som hade missbruksproblem, och familjen har använt den tragiska händelsen för att nå ut till och informera ungdomar i landet om farorna med narkotika. I framtiden vill Karin plugga beteendevetenskap med inriktning på kriminologi.

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons