Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy
logo

Linnea Wall


Big Brother Maktspelet Kanal 5 På bilden: Linnea Wall. Foto: Magnus Selander/Kanal 5 Prod. år: 2015
Ålder: 24
Yrke: Egen företagare, Stylist, Författare och föreläsare.
Bor: Falkenberg
Civilstatus: I ett förhållande.
Lämnar aldrig hemmet utan: Musik

Livet kan vara över i morgon, passa på att leva fullt ut i dag. Det är en lärdom som snart 25-åriga Linnea burit med sig sedan hon och hennes familj på dramatiskt vis skiljdes från varandra i tsunamin i Thailand 2004.

Dagarna efter katastrofen blev en resa mellan förtvivlan, hopp och till sist oändlig tacksamhet när alla familjemedlemmar återfunnits vid liv och kunde återförenas. Linnea har gett ut en självbiografisk bok om händelserna och arbetar i dag bland annat som föreläsare.
– Man har ett val i livet vad man än går igenom. Man kan tycka synd om sig själv eller göra det till en styrka och använda det framåt, säger Linnea, som beskriver sig som en målmedveten och viljestark person.

Hennes svaga sida är hennes bristande tålamod, något som hon jobbar med varje dag. Och hon klarar inte av att ta order från någon.
– Jag bestämde mig tidigt för att jag aldrig mer skulle jobba för någon, och det har jag inte gjort sedan dess.

Vad har du för framtidsmål?
– Frihet. Frihet att kunna göra vad jag vill när jag vill och hur jag vill.

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Arkiv
Annons