Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy
logo

Myrna Österlund


Big Brother Maktspelet Kanal 5 På bilden: Myrna Österlund. Foto: Magnus Selander/Kanal 5 Prod. år: 2015
Ålder: 27
Yrke: Artist
Bor: Stockholm
Civilstatus: Singel
Lämnar aldrig hemmet utan: Mina skor

Myrna är hiphoparnas älskling, förortstjejen med den sköna soulstämman. Hon har sjungit med ett gäng olika band, och hörs bland annat på flera av Kartellens låtar. I somras släppte hon egna singeln ”Edens ogräs”, som handlar om att inte vända bort blicken när man stöter på orättvisor. Hon beskriver sig själv som en empatisk person som alltid står upp för de utsatta.

– Om jag ser fem personer som ger sig på en ensam blir jag rosenrasande. Jag skulle aldrig stå där utan att göra något. Jag skiter i om folk tittar, jag är inte konflikträdd, säger hon.

Myrna lägger ingen energi på att oroa sig för vad andra människor tycker och tänker om henne. Hon beskriver sig skämtsamt som en getto-hippie.
– Jag är en sådan person som kan stå och dansa på tunnelbanan utan att bry sig. Jag gillar att krossa barriärer, jag är en rebell.

I framtiden planerar hon att släppa ett album, designa en egen klädkollektion, öppna en vegetarisk restaurang, skriva klart den bok hon påbörjat och spela in film. Med pengarna hon kommer att dra in på allt detta vill hon hjälpa människor genom att öppna kvinnojourer, härbärgen och sjukhus.

Varför ska du vara med i Big Brother Maktspelet?
– Universum har gett det till mig. Jag kan inte vända mitt öde ryggen. Men det är läskigt också, för det är ingen artist som har gått den här vägen. Å andra sidan ska jag inte gå någon annans väg.

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Arkiv
Annons