Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy
logo

Patricia Elmqvist


Big Brother Maktspelet Kanal 5 På bilden: Patricia Elmqvist. Foto: Magnus Selander/Kanal 5 Prod. år: 2015
Ålder: 32
Yrke: Säljare och Artist
Bor: Malml
Civilstatus: Sambo
Lämnar aldrig hemmet utan: Jag lämnar hemmet utan allt, dessvärre. Det hade varit bra om jag åtminstone hade nycklarna med mig.

32-åriga Malmötjejen Patricia beskriver sig som en motsägelsefull person som är ”smart på ett onyttigt sätt”. Hon analyserar situationer som inte behöver analyseras, memorerar fakta som inte behöver memoreras, begriper saker som inte behöver begripas.

– Däremot har jag svårt att analysera situationer som man skulle behöva analysera. Min hjärna memorerar fel saker. Men om man vill prata om digerdöden så kan jag göra det i flera timmar, säger hon.

Patricia har pluggat bibelteologi, islamologi, läst till gymnasielärare och påbörjat juristlinjen. Bland annat. Men hon vill inte jobba med något av detta. I dag jobbar hon i en klädbutik, sjunger i punkbandet Slöa Knivar och spelar trummor i Beyond Pink.

– Mitt framtidsmål är att kunna fortsätta att spela musik och ha kompisar och hänga. Jag tror att min själ skulle ha dött om jag inte hade läst, men trots att jag inte blivit ett skit eller tänker bli ett skit så är det inget jag ångrar. Jag har haft kul under tiden.

Vilken är din bästa egenskap?
 Att jag är en bra kompis. Jag är väldigt lojal. Jag är snurrig, kan aldrig komma i tid, dubbelbokar och trasslar till saker, men när det väl är kris och någon behöver hjälp så släpper jag allt för att hjälpa.

Hur är du på att ta order från någon annan?
– Det är jag jättedålig på. Jag har alltid tyckt synd om mina chefer. Jag är en lojal anställd som bryr mig om att det blir bra, men jag måste alltid komma med trettio tusen förslag på lösningar, jag har alltid haft svårt för auktoriteter.

Vad kommer du att sakna mest från utsidan?
– Jag tror inte att jag kommer att sakna någonting, det ligger inte riktigt för mig att sakna på det viset. Jag kan sakna människor som har dött eller som man önskar att man träffade oftare.

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Arkiv
Annons