Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy Andre Karin Ström puffen
logo

Puffen


Ålder: 28
Yrke: Kör turistbussar i Norge på halvtid, tillverkar egen biodiesel och spelar ett psykedeliskt poprockband med österländska influenser.
Bor: Vestby, Norge
Civilstatus: Väldigt upptagen.
Lämnar aldrig hemmet utan: Spännband och liter verktyg. Man kan gör hur mycket saker som helst med spännband. Jag är lite MacGyver.

Problemlösaren Puffen från Gagnef jobbar som turistbusschaufför i Norge, där han lever enkelt i en timmerstuga i skogen.

– Där kan jag snickra och svetsa. Jag lever asbra. När pumpen fungerar har jag rinnande vatten, men den är trasig nu. Jag har byggt mig en liten studio så jag kan spela musik. Man kan säga att jag har byggt mitt eget universum. Där känner jag mig inte begränsad.

– Jag vill ha ett filantropiskt värde i bolaget som ska arbeta för att ha en vänort i någon utsatt del av världen. Där resenärerna kan ta del av de här människornas liv. Det ska inte bli exploatering av fattiga människor, utan det ska kombinera nytta och nöje.

Vem är du?
Det är en meningslös fråga, för vi är varelser i utveckling. Jag är fostrad av mamma, pappa och min golde retriever. Jag är snäll, godtrogen, naiv och provocerande positiv. Och Paradoxal.

Hur är du på att ta order av någon annan?
Jag är ganska dålig på del. Jag vill inte se mig själv som en tankelös drönare.

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Kategorier
Arkiv
Annons