Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy
logo

Sasa Jensen


Big Brother Maktspelet Kanal 5 På bilden: Sasa Jensen. Foto: Magnus Selander/Kanal 5 Prod. år: 2015
Ålder: 42
Yrke: Säljare
Bor: Stockholm
Civilstatus: Singel, Nioårig dotter och elvaårig son
Lämnar aldrig hemmet utan: Jag har faktiskt ingen speciellt som jag måste ha med mig.

För två år sedan vändes tillvaron upp och ned för dem framgångsrike säljaren och tvåbarnspappan Sasa. Hans då nioårige son Justin drabbades av leukemi, och Sasa lämnade sitt jobb för att kunna lägga all sin tid och energi på honom och hans väg mot tillfrisknande. I våras såg allt ut att gå åt rätt håll, men plötsligt försämrades Justins tillstånd dramatiskt.

– Han fick en septisk chock och låg i respirator i mellan tre och fyra veckor. Han fick flera hjärnblödningar och var nära att dö flera gånger, berättar Sasa.

I totalt nio veckor låg Justin på sjukhus i somras innan han till familjens stora glädje och lättnad kunde få komma hem. I dag har han ingen mätbar leukemi och han överraskade läkarna med att hinna bli stark nog för att kunna börja skolan igen vid höstterminens start. Men de tuffa åren har satt sina spår i Sasa.

– Jag har förlorat allt. Jag börjar om från noll nu, säger Sasa, som hoppade på Big Brother Maktspelet för att utmana sig själv – och för att han tror sig ha goda chanser att vinna.

– Till att börja med kommer jag att ta det lugnt och läsa av de andra människorna. Jag är streetsmart, samtidigt som jag är allmänbildad. Jag går in för att vinna det här. För mig och för mina barn.

Vad har du för framtidsmål?
– Hade du frågat mig för ett och halvt år sedan hade svaret varit annorlunda mot i dag. Jag hade höga ambitioner för att ha en viss levnadsstandard. Nu är jag nöjd så länge mina barn får vara friska och leva i harmoni.

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Arkiv
Annons