Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy
logo

Sergio ”BamBam” Benvindo


Big Brother Maktspelet Kanal 5 På bilden: Sergio "BamBam" Benvindo. Foto: Magnus Selander/Kanal 5 Prod. år: 2015

Ålder: 26
Yrke: Dansare och Musiker
Bor: Västerås
Civilstatus: Fett Singel
Lämnar aldrig hemmet utan: Penna och Papper

Sergio är den 26-årige dansaren som vunnit såväl världs- som europamästerskap i Freestyle dans. Han har medverkat i stora scenshower och tv-produktioner, men är nu redo för nya utmaningar i livet. Han beskriver sig som en kreativ, mediterande, konstnärlig new age-futurist med stort hjärta och litet ego.

– Jag är väldigt öppensinnad. Man möter mycket bra saker i livet när man är redo att möta folk utan att försöka förändra dem, säger han.

Efter många års dansande runt om i världen har han pluggat musikproduktion och siktar på en framtid som artist.

Varför har du sökt till Big Brother Maktspelet?
– Jag kom hem till Sverige och hade inget hem, inget jobb, inga planer, inga vänner, ingen pojkvän. Ingenting. Jag tillbringade all min tid med att leta möjligheter till att börja bygga mitt liv i det här landet som jag varit borta från så länge. Och så såg jag bannern på nätet och tyckte att det var kul att fylla i formuläret.

Om han skulle vinna skulle han använda prispengarna till att spela in sitt första album. Han drömmer också om att kunna skapa en mötesplats där människor kan prova på nya saker och finna inspiration.
– Som en fritidsgård för vuxna, där de kan upptäcka nya talanger. Det är min dröm.

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Arkiv
Annons