Alex Flores Christian Deborah Lina Linnea Myrna Patricia Sasa Sergio Troy
logo

Troy James


Big Brother Maktspelet Kanal 5 På bilden: Troy Grace. Foto: Magnus Selander/Kanal 5 Prod. år: 2015
Ålder: 29
Yrke: Musiker och Modell
Bor: Spånga
Civilstatus: Dejtar
Lämnar aldrig hemmet utan: Mobilen och min klocka – En gammal Casio från 80-talet

29-årige Troy  är r’n’b-sångaren och modellen med rötter i Karibien och USA. Han föddes i Trinidad och kom till Sverige som fyraåring. Hans musik tar honom ofta ut i världen, och just nu jobbar han på ett projekt med låtar inspirerade av barndomshjältar som Michael Jackson och Whitney Houston.

– Mina vänner skulle beskriva mig som en superstar. Jag gick i high school i USA, och i min årsbok stod det ”most likely to be successful” under min bild, berättar han.

Anledningen till att det han tar sig för nästan alltid går bra är hans livsinställning, tror han. Allt är möjligt, enligt Troy, som har planer på att någon gång i livet starta en musikskola någonstans i världen.

Troy älskar sin snart femårige son mer än allt annat i världen. Förutom honom är det himlen han kommer att sakna mest från världen utanför Big Brother-huset.
– Jag älskar att titta på stjärnorna, så tänk om det inte är öppet?

RSS & Social


Nöje och Underhållning

Driften av Big Brother Bloggen tas direkt ur egen ficka varje månad för att betala server kostnader. Mad Bland annat Adblock så har det blivit så att reklamen inte helt kan täcka upp detta, kort och gott går jag varje månad minus för att ni ska få veta vad som händer i Big Brother huset. Detta är något som görs för att det är roligt och utvecklande. Tycker du vi gör ett bra jobb? tryck på knappen nedan och hjälp oss.
Login/Registera
Logga in
Registrera
Registrera dig och få en egen profil på bloggen
Partners, Forum, Citat
Annons
Arkiv
Annons